X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Why do we get lines across the image when using Foxit PDF reader in Firefox

Posted

My colleagues use Foxit reader for PDFs but when PDF images are displayed on screen they have white lines across them. This doesn't happen on other browsers or if using Acrobat. Anyway we can get rid of this?

My colleagues use Foxit reader for PDFs but when PDF images are displayed on screen they have white lines across them. This doesn't happen on other browsers or if using Acrobat. Anyway we can get rid of this?

Chosen solution

SolarPete said

My colleagues use Foxit reader for PDFs but when PDF images are displayed on screen they have white lines across them. This doesn't happen on other browsers or if using Acrobat. Anyway we can get rid of this?

Hi, are you using Acrobat as a stand alone or are you using Firefox with Acrobat as default to open PDF's in Applications ? Are there any issues with what you see when you use Firefox as the default in Applications to open PDF's ? As was suggested if the answer is no then the issue probably is Foxit Reader Issue which you should follow up with their support or help pages : https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

Read this answer in context 0

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 25.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

More Information

WestEnd 60 solutions 5387 answers

If Acrobat doesn't do this then it would be a FoxIt issue not related to FF.

If Acrobat doesn't do this then it would be a FoxIt issue not related to FF.
Shadow110 1072 solutions 14836 answers

Chosen Solution

SolarPete said

My colleagues use Foxit reader for PDFs but when PDF images are displayed on screen they have white lines across them. This doesn't happen on other browsers or if using Acrobat. Anyway we can get rid of this?

Hi, are you using Acrobat as a stand alone or are you using Firefox with Acrobat as default to open PDF's in Applications ? Are there any issues with what you see when you use Firefox as the default in Applications to open PDF's ? As was suggested if the answer is no then the issue probably is Foxit Reader Issue which you should follow up with their support or help pages : https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

''SolarPete [[#question-1213198|said]]'' <blockquote> My colleagues use Foxit reader for PDFs but when PDF images are displayed on screen they have white lines across them. This doesn't happen on other browsers or if using Acrobat. Anyway we can get rid of this? </blockquote> Hi, are you using Acrobat as a stand alone or are you using Firefox with Acrobat as default to open PDF's in Applications ? Are there any issues with what you see when you use Firefox as the default in Applications to open PDF's ? As was suggested if the answer is no then the issue probably is Foxit Reader Issue which you should follow up with their support or help pages : https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/ Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17525 solutions 158458 answers

See also:

See also: *[/questions/1210689] Firefox shows weird pdf
TonyP 0 solutions 4 answers

i have this problem in ff61.0.1 on some pdfs. this image should not have white lines.

i have this problem in ff61.0.1 on some pdfs. this image should not have white lines.

Modified by TonyP

Chris Ilias
  • Moderator
357 solutions 1951 answers

Hi TonyP, Pkshadow's post was marked as the solution by the person who asked the original question (SolarPete). Your issue may have similar symptoms, but it is likely a different cause/solution. You should use https://support.mozilla.org/en-US/questions/new where volunteers can get more details about your setup.

Because this thread is solved and more people might start using it for their own questions, I'm going to lock it.

Hi TonyP, Pkshadow's post was marked as the solution by the person who asked the original question (SolarPete). Your issue may have similar symptoms, but it is likely a different cause/solution. You should use https://support.mozilla.org/en-US/questions/new where volunteers can get more details about your setup. Because this thread is solved and more people might start using it for their own questions, I'm going to lock it.