X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

why are all my videos on facebook and utube jerky and choppy.

Posted

All the videos are jerky and choppy, sound is ok. This is only happening on fire fox, they run ok on Internet Explorer. I just updated firefox and have the latest version and it is still like that. Have cleared my history and cache several times and restarted computer several times. It just started this several days ago. All my videos ran ok before.

All the videos are jerky and choppy, sound is ok. This is only happening on fire fox, they run ok on Internet Explorer. I just updated firefox and have the latest version and it is still like that. Have cleared my history and cache several times and restarted computer several times. It just started this several days ago. All my videos ran ok before.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • GEPlugin
  • Google Update
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • Intel web components for Intel® Identity Protection Technology
  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • 5.1.40728.0
  • NPWLPG
  • iTunes Detector Plug-in

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4307 solutions 60480 answers

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''