Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

no sound in quicktime plugin

more options

Hi, I have no sound while playing videos using the quicktime plugin in firefox. (actually I tried in chrome and IE as well - still no sound). Anyone knows how to solve this??

Thanks!

Chosen solution

Thanks. I reinstalled quicktime and there was still no sound, but eventually I solved it by going to quicktime preferences and looking in the file types list for the one I was trying to play via firefox (.mov) - it wasn't checked so I checked it, and the problem was solved.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Please ensure that the QuickTime program is up-to-date.
If it is, please remove it from your computer completely and then reinstall it.

Please report back soon.

more options
more options

Chosen Solution

Thanks. I reinstalled quicktime and there was still no sound, but eventually I solved it by going to quicktime preferences and looking in the file types list for the one I was trying to play via firefox (.mov) - it wasn't checked so I checked it, and the problem was solved.

more options

I am glad to hear that your problem has been resolved.

If you have not already, please mark this thread as solved by marking the solution.
This will help other users experiencing similar problems find help faster and more efficiently.

I hope you continue using our products and thank you for contacting Mozilla Support.