X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

Firefox only opens google

Posted

I have a new notebook with Windows 8. I installed Firefox 23.0.1(latvian) but it does not work - Firefox cannot open WEB sites except google. I tried this: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can but no success. Other browsers (I tried IE and Google Chrome) work properly. How can I solve this Thanks in advance

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Next Generation Java Plug-in 10.25.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Shockwave Flash 11.8 r800
  • Google Update
  • GEPlugin
  • Foxit Reader Plug-In For Firefox and Netscape
  • DivX VOD Helper Plug-in

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0

More Information

Wesley Branton
  • Top 25 Contributor
178 solutions 2063 answers

The Reset Firefox feature can fix many issues by restoring Firefox to its factory default state while saving your essential information. Note: This will cause you to lose any Extensions, Open websites, and some Preferences.

To Reset Firefox do the following:

  1. Go to Firefox > Help > Troubleshooting Information.
  2. Click the "Reset Firefox" button.
  3. Firefox will close and reset. After Firefox is done, it will show a window with the information that is imported. Click Finish.
  4. Firefox will open with all factory defaults applied.

Further information can be found in the Reset Firefox – easily fix most problems article.

Please report back soon.

Question owner

Thanks for effort but it wasn't helpful.

I noticed than Firefox can connect only to google.no (the PC is in the Norway now, I'm managing it via TeamViewer). Firefox can connect to google.no from google search bar as well as directly from address bar (by typing google.no) But it cannot connect to google.com and subdomains, such as maps.google.com, mail.google.com etc.

Additionally, I disabled IPv6 at my PC's LAN properties - no result.

Some more ideas?

Waka_Flocka_Flame
  • Top 25 Contributor
529 solutions 5045 answers

Have you tried safe mode, maybe a AV is interfering.

Question owner

I did temporary disable the antivirus.

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10776 solutions 96959 answers

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.


Do a malware check with some malware scanning programs on the Windows computer.
Please scan with all programs because each program detects different malware.
All these programs have free versions.

Make sure that you update each program to get the latest version of their databases before doing a scan.

You can also do a check for a rootkit infection with TDSSKiller.

See also: