Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Miksi kaikkien nettisivujen kuvat eivät lataudu Mozillalla, vaikka ne toimivat toisilla selaimilla?

  • 1 reply
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by Atte

more options

Ostin uuden tietokoneen, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 8. Latasin koneeseen heti Mozillan, jota olen aikaisemminkin tottunut käyttämään ongelmitta. Nyt kuitenkin huomasin, että selain ei lataa kaikkien nettisivujen kuvia. Kokeilin vertailun vuoksi Internet Exploreria ja siinä ongelmaa ei ollut.

Ongelmallisiksi nettisivuiksi on tähän mennessä varmistunut ainakin Facebook ja Indiedays, mutta ongelma koskee luultavasti muitakin sivuja. Kummankaan sivun taustakuva ei tule lainkaan näkyviin, vaan sivulla on näkyvissä vain muutamia pikkukuvia ja pieniä määriä tekstejä, joissa ei ole lainkaan muotoiluja.

Mistä ongelma johtuu? Aikaisemmin ei ole koskaan ollut Mozillan kanssa hankaluuksia, joten voiko tuo uusi käyttöjärjestelmä vaikuttaa jotenkin? Tai onko selaimen asetuksissa jotain vikaa? Yritin tutkia ongelmaa omatoimisesti Internetistä, mutta en löytänyt ratkaisua.

Ostin uuden tietokoneen, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 8. Latasin koneeseen heti Mozillan, jota olen aikaisemminkin tottunut käyttämään ongelmitta. Nyt kuitenkin huomasin, että selain ei lataa kaikkien nettisivujen kuvia. Kokeilin vertailun vuoksi Internet Exploreria ja siinä ongelmaa ei ollut. Ongelmallisiksi nettisivuiksi on tähän mennessä varmistunut ainakin Facebook ja Indiedays, mutta ongelma koskee luultavasti muitakin sivuja. Kummankaan sivun taustakuva ei tule lainkaan näkyviin, vaan sivulla on näkyvissä vain muutamia pikkukuvia ja pieniä määriä tekstejä, joissa ei ole lainkaan muotoiluja. Mistä ongelma johtuu? Aikaisemmin ei ole koskaan ollut Mozillan kanssa hankaluuksia, joten voiko tuo uusi käyttöjärjestelmä vaikuttaa jotenkin? Tai onko selaimen asetuksissa jotain vikaa? Yritin tutkia ongelmaa omatoimisesti Internetistä, mutta en löytänyt ratkaisua.

All Replies (1)

more options

Hei!

Kokeile ensin tämän artikkelin ohjeita yksi kerrallaan: Korjaa ongelmat, jotka estävät kuvien näkymisen (toistaiseksi vain englanniksi).

Jos artikkelin ohjeet eivät poista ongelmaa, jatketaan selvittelyä täällä.