Firefoxin asentaminen Windowsille

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Firefox ladataan ja asennetaan Windowsille.

Tämä artikkeli koskee vain Windowsia. Ohjeet Firefoxin asentamisesta Macillle saat artikkelista Firefoxin asentaminen Macille.Ohjeet Firefoxin asentamisesta Linuxille saat artikkelista Firefoxin asentaminen Linuxille.

Ennen Firefoxin asentamista, varmista, että tietokoneesi täyttää Firefoxin järjestelmävaatimukset.

Älä asenna Firefoxia rajoitetulla Windows XP -käyttäjätilillä. Lue lisätietoja Microsoftin tukiartikkelista käyttäjätilien tyyppien määrittämisestä .

Edistyneille käyttäjille: Jäljempänä linkitetty Firefoxin lataussivu valitsee automaattisesti tietokoneelle parhaan saatavilla olevan version ja käyttää online-asennusta (stub). Jos haluat täyden asennuspaketin, tai haluat Firefoxin eri käyttöjärjestelmälle tai/ja kielelle, löydät sen sivulta Systems & Languages page. Voit ladata 32-bittisen Windows-version Firefoxista tai 64-bittisille Windows 7 ja uudemmille käyttöjärjestelmille uuden Windows 64-bittisen Firefox-version (lisätietoja Mozillan blogin tässä postauksessa).

1. Avaa Firefoxin lataussivu millä tahansa selaimella, kuten esimerkiksi Microsoft Internet Explorerilla tai Microsoft Edgellä.

again updated download Firefox
  2. Lataa Firefoxin asennusohjelma napsauttamalla vihreää Lataa ilmaiseksi-painiketta. Sivu suosittelee automaattisesti parasta Firefoxin versiota.
    Voit vaihtoehtoisesti ladata uusimman suomenkielisen version tällä latauslinkillä.
    • Jos käytät Microsoft Internet Exploreria tai Microsoft Edgeä, sivun alalaitaan ilmestyy ilmoituspalkki, jossa voit valita joko tiedoston suorittamisen tai sen tallentamisen levylle. Aloita asennus napsauttamalla Suorita.
    Fx-RUN-IE11Win7
    • Saattaa olla, että muilla selaimilla Firefoxin asennustiedosto on ensin tallennettava koneelle ja sen jälkeen suoritettava koneen levyltä.
      Huomaa: Jos näet Tiedoston avaaminen - Turvallisuusvaroitus-sanomaikkunan tai vastaavan, napsauta Suorita tai vastaavaa painiketta.
  3. Napsauta sitten vain Asenna-painiketta (olemme tehneet tästä mahdollisimman vaivatonta).
    firefox stub installer
    Onnittelut, olet nyt asentanut Firefoxin!
  4. Kun haluat surffailla netissä, kaksoisnapsauta Firefoxin kuvaketta työpöydällä.
firefox icon

Asennusongelmia?

Nämä artikkelit saattavat auttaa: