X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

When I click on a page link the new page doesn't open

Posted

Everything about the problem is contained above.

The same sites work fine in other browsers

Everything about the problem is contained above. The same sites work fine in other browsers

Chosen solution

It would help to know what the problem page link is.
(If it is only one page not opening, clear the browser cache, and that site's cookies)

Read this answer in context 0

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

After upgrading to 8.01 and reinstalling flash

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 11.1 r102
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0.1) Gecko/20100101 Firefox/8.0.1

More Information

John99 971 solutions 13138 answers

Chosen Solution

It would help to know what the problem page link is.
(If it is only one page not opening, clear the browser cache, and that site's cookies)

It would help to know what the problem page link is. <br/>(If it is only one page not opening, clear the browser cache, and that site's cookies) *If it happens on all links are you able to open files on your local computer with firefox? *Is it only pages on the internet that will not open? * are you posting this message from another computer ? * have you tried in [[safe mode]] *# Open in safe mode, e.g. use the option from the menu that says restart with add-ons disabled *#* do not make changes in the first options Window, just click on restart *# Use only the default theme *# if the problem persists, then whilst still in safe mode disable all plugins * see also **[[troubleshooting extensions and themes]] **[[how to clear the cache]] **[[deleting cookies]] **[[error loading web sites]] ** [[safe mode]]

Question owner

Clearing the browser cache fixed the problem.

Many thanks John99

Clearing the browser cache fixed the problem. Many thanks John99

Modified by JohnBrothers

John99 971 solutions 13138 answers

Glad to have helped.

Glad to have helped.