Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Tab labels always say "Connecting" or "New Tab" but content is OK/normal

  • 4 replies
  • 66 have this problem
  • 1994 views
  • Last reply by JulesP3

more options

Each tab shows that it is still transferring data/loading but they have been open for quite some time. Regardless of individual page. Tried turning on/off script block. No change. Makes it difficult to navigate between tabs.

Chosen solution

I had this same problem and disabling it fixed it for me, but I also re-enabled it because I use this plug-in a lot and would have a hard time working without it. The good news is that the problem didn't come back. Thanks, cor-el.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (4)

more options

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the add-ons (TabRenamizer) is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Appearance/Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

more options

Disabled "TabRenamizer". Seems to have done the trick. Thanks!

more options

Chosen Solution

I had this same problem and disabling it fixed it for me, but I also re-enabled it because I use this plug-in a lot and would have a hard time working without it. The good news is that the problem didn't come back. Thanks, cor-el.

more options

Worked for me too!