Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

[video can't be player because this file is corrupt][mp4 h264 yuv420p]

  • 3 replies
  • 0 have this problem
  • 48 views
  • Last reply by kilireg

more options

Open this url https://openfde.com/intro.mp4 and firefox shows "video can't be player because this file is corrupt".

Web Console logs: ``` Media resource https://openfde.com/intro.mp4 could not be decoded. intro.mp4

Media resource https://openfde.com/intro.mp4 could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_DECODE_ERR (0x806e0004) Details: void mozilla::AppleVTDecoder::OnDecodeError(OSStatus): OnDecodeError:ffffcd9a intro.mp4 ```

`ffmpeg -i` with this video file: ``` Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from '/path/to/intro.mp4':

 Metadata:
   major_brand     : isom
   minor_version   : 512
   compatible_brands: isomiso2avc1mp41
   encoder         : Lavf58.76.100
 Duration: 00:01:51.77, start: 0.000000, bitrate: 3243 kb/s
 Stream #0:0[0x1](eng): Video: h264 (High) (avc1 / 0x31637661), yuv420p(progressive), 4096x2304 [SAR 1:1 DAR 16:9], 3109 kb/s, 25 fps, 25 tbr, 12800 tbn (default)
   Metadata:
     handler_name    : ?Mainconcept Video Media Handler
     vendor_id       : [0][0][0][0]
 Stream #0:1[0x2](eng): Audio: mp3 (mp4a / 0x6134706D), 48000 Hz, stereo, fltp, 128 kb/s (default)
   Metadata:
     handler_name    : #Mainconcept MP4 Sound Media Handler
     vendor_id       : [0][0][0][0]

```

Chrome is fine.

Open this url https://openfde.com/intro.mp4 and firefox shows "video can't be player because this file is corrupt". Web Console logs: ``` Media resource https://openfde.com/intro.mp4 could not be decoded. intro.mp4 Media resource https://openfde.com/intro.mp4 could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_DECODE_ERR (0x806e0004) Details: void mozilla::AppleVTDecoder::OnDecodeError(OSStatus): OnDecodeError:ffffcd9a intro.mp4 ``` `ffmpeg -i` with this video file: ``` Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from '/path/to/intro.mp4': Metadata: major_brand : isom minor_version : 512 compatible_brands: isomiso2avc1mp41 encoder : Lavf58.76.100 Duration: 00:01:51.77, start: 0.000000, bitrate: 3243 kb/s Stream #0:0[0x1](eng): Video: h264 (High) (avc1 / 0x31637661), yuv420p(progressive), 4096x2304 [SAR 1:1 DAR 16:9], 3109 kb/s, 25 fps, 25 tbr, 12800 tbn (default) Metadata: handler_name : ?Mainconcept Video Media Handler vendor_id : [0][0][0][0] Stream #0:1[0x2](eng): Audio: mp3 (mp4a / 0x6134706D), 48000 Hz, stereo, fltp, 128 kb/s (default) Metadata: handler_name : #Mainconcept MP4 Sound Media Handler vendor_id : [0][0][0][0] ``` Chrome is fine.

Chosen solution

The linked video plays for me on Windows 10 and Ubuntu 23.10.

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Read this answer in context 👍 1

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

The linked video plays for me on Windows 10 and Ubuntu 23.10.

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Helpful?

more options

Is there more detail (info) in the Web Console (Command+Shift+K)?

Helpful?

more options

zeroknight said

The linked video plays for me on Windows 10 and Ubuntu 23.10. Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Yes it works with Troubleshoot Mode. And after I exit that mode and restart firefox again, the video could be played now! It's weird.

Anyway, thanks.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.