On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Netflix, Twitch, HBOMax aren't playing video

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 15 views
  • Last reply by FredMcD

more options

I've tried using the websites in the title all day and none of them work at all. Netfilx gives me the 7701 error code, Twitch gives me the error #4000, and HBOMax and Disney+ stay loading. I've tried a lot of the solutions I've seen (turn on and off the drm player, delete cookies, reset cache, refreash firefox, uninstalling and reinstalling firefox, updating drivers, removing all addons) and none of them have worked. The same thing happens with Opera. I've tried using Chrome and that seems to be working well so I don't think it has to do witth my computer.

I've tried using the websites in the title all day and none of them work at all. Netfilx gives me the 7701 error code, Twitch gives me the error #4000, and HBOMax and Disney+ stay loading. I've tried a lot of the solutions I've seen (turn on and off the drm player, delete cookies, reset cache, refreash firefox, uninstalling and reinstalling firefox, updating drivers, removing all addons) and none of them have worked. The same thing happens with Opera. I've tried using Chrome and that seems to be working well so I don't think it has to do witth my computer.

All Replies (4)

more options

Helpful?

more options

Make sure you have the latest Widevine version (4.10.2391.0).

  • Tools -> Add-ons -> Plugins

You can toggle DRM off/on to see if that makes Firefox (re)load DRM components.

You can possibly check the XHR requests in the Browser Console if this doesn't work.

Helpful?

more options

I already checked, and I do have the latest widevine version. I tried entering troubleshoot mode and the problem was gone. After exiting troubleshoot mode I did everything that it says here https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems#w_the-problem-does-not-occur-in-troubleshoot-mode but the problem is still there I've removed all my extensions and my theme and disabled hardware acceleration. And in all honesty, I have no idea what I'm supposed to do with the second link you sent

Helpful?

more options

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.