Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Spectrum logon issue

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • Last reply by cor-el

more options

We are entirely unable to logon to our Spectrum.net email accounts using Firefox and Safari on this computer: iMac OS 10.10.5. We CAN logon from a different iMac. The problem is not with Spectrum. I believe there is a setting that is not letting us in. I unchecked the box for "Show alerts . . ." about breached websites

What is the problem? Thank you

All Replies (2)

more options

Please explain the problem in detail. What happens? What is/are the exact error message(s) ?

Helpful?

more options

This issue can be caused by corrupted cookies or blocked cookies.

  • check the permissions for the domain in the currently selected tab in "Tools -> Page Info -> Permissions"

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block content (Adblock Plus, NoScript, DuckDuckGo PE, Disconnect, Ghostery, Privacy Badger, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block content.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for relevant-looking messages about blocked content.


You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Settings).

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> [X] Cached Web Content -> Clear

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.