Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

BOX ORDINAL GROUP IN USERCHROME

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 5 views
  • Last reply by deanone

more options

I remember seeing somewhere that -moz-box-ordinal-group does not keep assigned values in userChrome if the value is changed after being set the first time. This certainly seems to be the case -

With the following I had temporarily set the value to '1' but then set it back to '2' - it no longer works.

#clearDownloadsButton {
 -moz-box-ordinal-group: 2 !important;
}

Am I missing something?

Chosen solution

Do you mean you have two rules in userChrome.css for #clearDownloadsButton ?

Do you have other rules for items in the #placesToolbar container ?

Note that '1' is the default (natural DOM order) and a different value only works if there are other elements in the same container.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (4)

more options

Chosen Solution

Do you mean you have two rules in userChrome.css for #clearDownloadsButton ?

Do you have other rules for items in the #placesToolbar container ?

Note that '1' is the default (natural DOM order) and a different value only works if there are other elements in the same container.

Helpful?

more options

No only one rule. I wanted the button located on the extreme right of the box and this worked. I was then curious as to where '1' would place the button but decided to move it back to '2' and now it's not producing the original outcome. No matter what value I set (0, 1, 2), it stays on the extreme left.

Helpful?

more options

Do you see this rule in the Browser Toolbox like in my above posted screenshot ?

Can you post the content of your userChrome.css or upload the file to pastebin.com and post the link if the file is too big so we can check code for issues.

Helpful?

more options

I have managed to solve this...

I had disabled the search bar and view button in another part of my userChrome. The -moz-box-ordinal-group setting now works as it should.

This is my error. Thanks again for your efforts.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.