Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Website icon not visible on tabs while playing audio since last update

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 6 views
  • Last reply by Monere

more options

Since the last update I no longer see the website icons on the tab when it plays audio (twitch, youtube etc.), would love to have back the icons again and the sound indicator on the right side of the tab. I don't want to deactivate the indicator since I use it fairly regularly.

Chosen solution

This is about the various Density settings that you can select on the Customize page. In Compact mode you only see the sound playing icon and not the website favicon. In Normal mode you see the favicon by default and the sound playing icon on hover, there is a secondary line that shows the 'playing' or 'muted' state since the icon is hidden by default.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

This is about the various Density settings that you can select on the Customize page. In Compact mode you only see the sound playing icon and not the website favicon. In Normal mode you see the favicon by default and the sound playing icon on hover, there is a secondary line that shows the 'playing' or 'muted' state since the icon is hidden by default.

Helpful?

more options

Worked fine, thanks!

(right click on any part of the tool bar > "Customize Toolbar" > "Density" Drop down menu on bottom > Normal)

I really enjoyed the compact mode but it now says "not supported". Maybe I'll find an extension to get it working again ^^

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.