Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

glitchy graphics and text

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 1927 views
  • Last reply by hooseyfloot

more options

Hi all

For a while now I've had a problem in Firefox where images randomly show up with green blocky glitches or yellow lines on them. Also sometimes text does not show correctly. I've attached a couple of examples. The image is from my Facebook feed (but it can happen on any website it seems) and the text is open tabs - the one on the right is this page.

Any suggestions? I've refreshed the Firefox install, and have only one add-on - an ad blocker. I've tried two different ad-blocking add-ons and the problem persists with both.

Thanks

Hi all For a while now I've had a problem in Firefox where images randomly show up with green blocky glitches or yellow lines on them. Also sometimes text does not show correctly. I've attached a couple of examples. The image is from my Facebook feed (but it can happen on any website it seems) and the text is open tabs - the one on the right is this page. Any suggestions? I've refreshed the Firefox install, and have only one add-on - an ad blocker. I've tried two different ad-blocking add-ons and the problem persists with both. Thanks
Attached screenshots

Chosen solution

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting for changes to take effect.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (3)

more options

Here's another...

more options

Chosen Solution

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting for changes to take effect.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

more options

Thanks heaps - suggestion one seems to have fixed the problem.