Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Weird problem: 'Search in page' (CTRL+F) orks fine on most pages but is not working on one particular page

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 10 views
  • Last reply by micdal22

more options

The page search facility (Ctrl+F) works fine for most pages, but doesn't work on one particular page.

The page in question happens to be my home page and is one that I created via Macromedia Dreamweaver. It is my web portal containing numerous links (to all the sites I usually access).

I press Ctrl+F and the search box appears at bottom of screen, as usual. I enter a word in the search box, click the up and down arrows, but it doesn't find any matches, even though that word definitely exists on the page (multiple times). (The Highlight All, Match Case, Whole Words options are not selected). If I enable "Highlight All", nothing is highlighted.

This problem has surfaced in the last month or so. I suspect it may have crept in with a recent Firefox update, as this wasn't a problem in the past. My setup: Desktop PC, Win 10 (64bit), Firefox is 82.0 (64-bit) -the current version, and I'm using the Default Theme.

PS: I opened the same page with Microsoft Edge and the Page Search works fine there. .... but Firefox is my preferred browser, so I need to get to the bottom of this problem.

Any suggestions on how I can resolve this weird problem?

Chosen solution

Problem SOLVED. I opened the file with Dreamweaver, changed a few characters and then saved it.

That's all I did but now the search facility (Ctrl+F) works fine once again.

As most of us would know, sometimes weird things happen with computers and this one fits into that category. I can't fully explain the behavior, but I'm glad things are working again.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Problem SOLVED. I opened the file with Dreamweaver, changed a few characters and then saved it.

That's all I did but now the search facility (Ctrl+F) works fine once again.

As most of us would know, sometimes weird things happen with computers and this one fits into that category. I can't fully explain the behavior, but I'm glad things are working again.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.