X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

On new laptop the userchrome.css I've been using for years doesn't put the tabs on the bottom anymore.

Posted

This exact same userchrome.css still works fine on my pc,both computers are running the same,latest version of Firefox [69]. It also worked fine in my old laptop...like,two days ago before I sold it. I think everything else in the userchrome.css seems to still work on this laptop...spacing,tab height,search box,address bar clear instead of cloudy etc etc...but not the tabs on bottom part.

First pic [capture 1] is the pc with tabs on bottom,how I want them..second pic is this laptop...tabs on top. Any ideas to restore the tabs to the bottom would be greatly appreciated,thanks.

This exact same userchrome.css still works fine on my pc,both computers are running the same,latest version of Firefox [69]. It also worked fine in my old laptop...like,two days ago before I sold it. I think everything else in the userchrome.css seems to still work on this laptop...spacing,tab height,search box,address bar clear instead of cloudy etc etc...but not the tabs on bottom part. First pic [capture 1] is the pc with tabs on bottom,how I want them..second pic is this laptop...tabs on top. Any ideas to restore the tabs to the bottom would be greatly appreciated,thanks.
Attached screenshots

Chosen solution

Hello Haruna, There was a change in Firefox 69.0:

"Firefox no longer loads userChrome.css or userContent.css by default improving start-up performance. Users who wish to customize Firefox by using these files can set the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets preference to true to restore this ability."

From - See what’s new in Firefox! https://www.mozilla.org/en-US/firefox/69.0/releasenotes/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=whatsnew

Read this answer in context 1
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:69.0) Gecko/20100101 Firefox/69.0

More Information

My_Cheese_Is_Slippin'
  • Top 10 Contributor
62 solutions 750 answers

Chosen Solution

Hello Haruna, There was a change in Firefox 69.0:

"Firefox no longer loads userChrome.css or userContent.css by default improving start-up performance. Users who wish to customize Firefox by using these files can set the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets preference to true to restore this ability."

From - See what’s new in Firefox! https://www.mozilla.org/en-US/firefox/69.0/releasenotes/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=whatsnew

Hello Haruna, There was a change in Firefox 69.0: "Firefox no longer loads userChrome.css or userContent.css by default improving start-up performance. Users who wish to customize Firefox by using these files can set the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets preference to true to restore this ability." From - See what’s new in Firefox! https://www.mozilla.org/en-US/firefox/69.0/releasenotes/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=whatsnew
Was this helpful to you? 1
Quote
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17468 solutions 157866 answers

Helpful Reply

Can you post the content of userChrome.css?

Are the ant @-moz-document url() lines in the userChrome.css file?

You may have to make this change:

@-moz-document url(chrome://browser/content/browser.xul) =>
@-moz-document url(chrome://browser/content/browser.xhtml)
Can you post the content of userChrome.css? Are the ant @-moz-document url() lines in the userChrome.css file? You may have to make this change: @-moz-document url(chrome://browser/content/browser.xul) => @-moz-document url(chrome://browser/content/browser.xhtml)
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

Hi,thanks very much My_Cheese_Is_Slippin',setting that legacy toolkit thing to true fixed it,the tabs are back on the bottom now...excellent! For some reason that was set to true automatically on my pc,but not on the laptop. Thanks a lot.

Hi,thanks very much My_Cheese_Is_Slippin',setting that legacy toolkit thing to true fixed it,the tabs are back on the bottom now...excellent! For some reason that was set to true automatically on my pc,but not on the laptop. Thanks a lot.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.