Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Aktualizace na verzi 60.5.2 - problém s odesíláním mailu z jiného programu

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Zdravím,

po aktualizaci Thunderbird na verzi 60.5.2 nám přestalo fungovat jako dosud odesílání objednávek z naše programu. Dříve jsem dali poslat objednávku jako PDF a v Thunderbirdu se nám otevřelo okno s mailem, kde jsme mohli cokoliv dopsat, přidat příjemce, zkontrolovat přílohu atd. Po aktualizaci se nám objednávka rovnou odešle bez jakékoliv možnosti rovnou. Před tím jsme měli verzi 60.5.0. Asi by bylo řešením i přechod na starou verzi, ale už ji nemohu nikde najít.

Díky moc za radu

D.

Zdravím, po aktualizaci Thunderbird na verzi 60.5.2 nám přestalo fungovat jako dosud odesílání objednávek z naše programu. Dříve jsem dali poslat objednávku jako PDF a v Thunderbirdu se nám otevřelo okno s mailem, kde jsme mohli cokoliv dopsat, přidat příjemce, zkontrolovat přílohu atd. Po aktualizaci se nám objednávka rovnou odešle bez jakékoliv možnosti rovnou. Před tím jsme měli verzi 60.5.0. Asi by bylo řešením i přechod na starou verzi, ale už ji nemohu nikde najít. Díky moc za radu D.

All Replies (1)