Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird 60.5.2 problém s mailto

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • Last reply by Wayne Mery

more options

Na PC s Windows 10 Pro 32bit se po aktualizaci Thunderbird na verzi 60.5.2 objevil problém s mailto. Při pokusu o odeslání souboru pravým tlačítkem myši přes Odeslat --> Příjemce e-mailu se otevře pouze hlavní okno Thunderbird, ale žádné okno s novou zprávou.

Pokusy o znovunastavení Thunderbirdu jako výchozího mailového klienta, kontrola nastavení v registrech, nic nepomohlo. Při ručním spuštění příkazu (Start --> Spustit) thunderbird -compose se okno s novou zprávou objeví.

Po rollbacku na verzi 60.4.0 vše funguje bez problémů.

Na PC s Windows 10 Pro 32bit se po aktualizaci Thunderbird na verzi 60.5.2 objevil problém s mailto. Při pokusu o odeslání souboru pravým tlačítkem myši přes Odeslat --> Příjemce e-mailu se otevře pouze hlavní okno Thunderbird, ale žádné okno s novou zprávou. Pokusy o znovunastavení Thunderbirdu jako výchozího mailového klienta, kontrola nastavení v registrech, nic nepomohlo. Při ručním spuštění příkazu (Start --> Spustit) thunderbird -compose se okno s novou zprávou objeví. Po rollbacku na verzi 60.4.0 vše funguje bez problémů.

Chosen solution

60.5.3 update just out will also solve the problem

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Je to nějaký bug ve verzi. Pomůže přeinstalace aplikace Thunderbirdu. Doporučuji pozastavit aktualizace TB, dokud nebude jistota, že je to opraveno.

more options

Reinstalace TB nepomohla, to jsem samozřejmě zkoušel. Aktualizace jsem dočasně vypnul, počkám na opravu v příštím vydání.

Díky za info.

more options

To je divné, tento problém je tady poslední týden asi 10x a všem - kromě tebe - pomohla přeinstalace. Nakoukni: https://support.mozilla.org/cs/questions/thunderbird?show=all

more options

Chosen Solution

60.5.3 update just out will also solve the problem