Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

My website homepage displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1. Not sure what to do!

  • 6 replies
  • 1 has this problem
  • 37 views
  • Last reply by FredMcD

more options

First off, I am an analyst and not a professional web dev person. I'm using Divi on wordpress at Bluehost. I have a website that I'm building that displays fine in all other browsers including IE but not firefox 60.0.1.

I've tried safe mode and disabling acceleration with no luck. I've also tried simplifying the website to no avail as well. It's displaying fine in every other browser, but not here.

The About Us page also displays fine everywhere including firefox. There's something about the homepage that's not working. I've noticed that if I try to select all, it's treating text as an image or at least it doesn't let me select it. If I click and drag, the entire element moves.

Thank you in advance!

Chosen solution

Solved it! (in Firefox at least) There was a setting in the visual builder where I had enabled an overlay filter. There is nothing to overlay and so I don't think it should have caused a white screen (it didn't in other browsers), but I'd think that's an issue for ElegantThemes and not Mozilla. Now to figure out mobile... thank you for your assistance FredMcD!

Read this answer in context 👍 0

All Replies (6)

more options

Please provide public link(s) (no password) that we can check out. No Personal Information Please !

more options

FredMcD said

Please provide public link(s) (no password) that we can check out. No Personal Information Please !

Facepalm! https://www.lukeninvestmentanalytics.com .

I've included a picture of what I see in firefox as well.

Thank you!

more options

I tried the link. Something loads, then is cleared, leaving what is on your picture.

I called for more help.

more options

It's not displaying that page on mobile with iPhone and Android. May not be isolated to firefox. I'll update if I figure anything out.

more options

Chosen Solution

Solved it! (in Firefox at least) There was a setting in the visual builder where I had enabled an overlay filter. There is nothing to overlay and so I don't think it should have caused a white screen (it didn't in other browsers), but I'd think that's an issue for ElegantThemes and not Mozilla. Now to figure out mobile... thank you for your assistance FredMcD!

more options

Glad to help. Safe Surfing.