Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Websites not displaying properly in Firefox 59

  • 6 replies
  • 5 have this problem
  • 7 views
  • Last reply by Shadow110

more options

After Firefox auto updated to 59 this morning a lot of websites (almost 90% of the ones I frequent) are not rendering properly. Everything seems to flicker in an out of existence as my mouse runs over it. Maybe 1 out of 20 tries will produce a properly rendered web page. I've attached a screenshot to show what's happening when I try to load a page.

All Replies (6)

more options

Apparently the screenshot did not attach. I have no idea why. Here they are again.

more options

hi Skeletal-K9, thanks for reporting this - could you provide more information about your configuration?

please go to the firefox menu ≡ > help ? > troubleshooting information, copy the contents of that page and paste them into https://pastebin.mozilla.org and then send the page and provide the link here in the forum? this might give us a clue what is going on...

more options

Hope this is what you meant. https://pastebin.mozilla.org/9079964

more options

great thanks, we're looking into this problem in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1435472

in the meantime disabling hardware acceleration in firefox should probably help: Firefox's performance settings

more options

Thank you, I hope a solution can be found.

I had tried disabling hardware acceleration but that did not reduce the issue in any noticeable way.

more options

Hi, suggest go back down to 58.0.2 then if that is what you need to do. Select x64 or x32 https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/58.0.2/ selct language.

fyi:

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.