X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

i cannot open google search links with left click.

Posted

when i left click, the reload button next to the home button temporarily flashes an x and then goes back to the reload button. clicking on any search link does that same but in the end i just stay on the google search results page.

i can open the links with my middle mouse button into a new tab and i can also right click and open in tab as well.

any reason why my left button can't open google search links? my left button otherwise works fine. i have adblock and noscripts running. i have tried disabling adblock and enabled google in noscripts but that still does not solve the problem. a computer restart also did nothing.

google works completely fine in chrome. it also worked fine pre-quantum...

thank you.

when i left click, the reload button next to the home button temporarily flashes an x and then goes back to the reload button. clicking on any search link does that same but in the end i just stay on the google search results page. i can open the links with my middle mouse button into a new tab and i can also right click and open in tab as well. any reason why my left button can't open google search links? my left button otherwise works fine. i have adblock and noscripts running. i have tried disabling adblock and enabled google in noscripts but that still does not solve the problem. a computer restart also did nothing. google works completely fine in chrome. it also worked fine pre-quantum... thank you.

Modified by xhobbesx

Chosen solution

Please try this : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode If no issues in Safe Mode then the issue is probably in your Profile.

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 26.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

More Information

Pkshadow
  • Top 10 Contributor
917 solutions 12012 answers

Chosen Solution

Please try this : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode If no issues in Safe Mode then the issue is probably in your Profile.

Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

Please try this : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode If no issues in Safe Mode then the issue is probably in your Profile. Please let us know if this solved your issue or if need further assistance.

Question owner

Thanks Pkshadow. i restarted the browser in safe mode and it worked fine. I isolated the problem to noscripts.

Thanks Pkshadow. i restarted the browser in safe mode and it worked fine. I isolated the problem to noscripts.