X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Youtube videos doesn't play anymore

Posted

Hi all.

Since some days the HTML5 YT player doesn't work anymore to me. The videos keep "loading" (black screen) for 30 seconds or so. After that, a text message appears (see image attached)

I copy the video link to Chrome and it works just fine. I've tried the following things I found here:

- Updating FF - Updating Flash Player - Deleting temporal files - Start FF in safe mode - Checking Flash Player is active (in Plugins) - Checking all boxes are blue in the YouTube's HTML5 test page - Checking the "Fix common audio and video issues", but couldn't find a solution

I installed the extension to force YT to use the Flash based player, and it works ok. So the problem is with the "modern" player (HTML5).

I really apreciated any help with this. Oh, and Merry Christmas to all this amazing community! :)

Hi all. Since some days the HTML5 YT player doesn't work anymore to me. The videos keep "loading" (black screen) for 30 seconds or so. After that, a text message appears (see image attached) I copy the video link to Chrome and it works just fine. I've tried the following things I found here: - Updating FF - Updating Flash Player - Deleting temporal files - Start FF in safe mode - Checking Flash Player is active (in Plugins) - Checking all boxes are blue in the YouTube's HTML5 test page - Checking the "Fix common audio and video issues", but couldn't find a solution I installed the extension to force YT to use the Flash based player, and it works ok. So the problem is with the "modern" player (HTML5). I really apreciated any help with this. Oh, and Merry Christmas to all this amazing community! :)

Chosen solution

Don't worry guys. I've fixed the problem :)

Read this answer in context 8

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • ActiveTouch General Plugin Container Version 105
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.7.20033
  • A plugin to detect whether the Adobe Application Manager is installed on this machine.
  • Google Update
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 24.0 r0
  • 5.1.50901.0

Application

  • Firefox 44.0.2
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/44.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/44.0.2/WINNT/en-US/

Extensions

  • Firebug 2.0.18 (firebug@software.joehewitt.com)
  • YouTube Flash Video Player 50.0 ({f3bd3dd2-2888-44c5-91a2-2caeb33fb898})

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x03d6
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvd3dum
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 256
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 75971462
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 6.3.9600.16384
  • driverDate: 12-7-2012
  • driverDate2:
  • driverVersion: 9.18.13.768
  • driverVersion2:
  • failures: [u'[GFX1-]: [D3D11] create component blender failed: 0x80070057']
  • indices: [0]
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'cairo', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: No; Hardware video decoding disabled or blacklisted
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: Yes

Chosen Solution

Don't worry guys. I've fixed the problem :)

Don't worry guys. I've fixed the problem :)