X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Flash Video playback problem on Win7

Posted

I'm having video playback issues with Adobe Flash player on Firefox. The video blinks (flashes a blank screen every 2-3 frames) and displays random mpeg artifacts.

Here is the link to the video; http://www.netd.com/canli-yayin/kanal-d

Same video plays fine with IE and Chrome on the same system. I'm running Firefox 40.0.3 with Adobe Flash Player v18.0.0.232 on Windows 7 UE x64 SP1.

I'm having video playback issues with Adobe Flash player on Firefox. The video blinks (flashes a blank screen every 2-3 frames) and displays random mpeg artifacts. Here is the link to the video; http://www.netd.com/canli-yayin/kanal-d Same video plays fine with IE and Chrome on the same system. I'm running Firefox 40.0.3 with Adobe Flash Player v18.0.0.232 on Windows 7 UE x64 SP1.

Chosen solution

I found no problem with the video.

check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

Read this answer in context 3

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Content Blocker Extension
  • Google Update
  • Online Banking Extension
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • Virtual Keyboard

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4267 solutions 59838 answers

Chosen Solution

I found no problem with the video.

check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

I found no problem with the video. check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''

Question owner

I disabled hardware acceleration in the Flash plugin and the video plays fine now. Thank you very much FredMcD.

I disabled hardware acceleration in the Flash plugin and the video plays fine now. Thank you very much FredMcD.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4267 solutions 59838 answers

Helpful Reply

Glad to help. Safe surfing.

Glad to help. Safe surfing.