X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

no sound on videos in firefox

Posted

My Pandora plays sound but any videos any site I go to there is no sound video looks like it plays fine?

My Pandora plays sound but any videos any site I go to there is no sound video looks like it plays fine?

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • ActiveTouch General Plugin Container Version 105
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.14
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • Google Update
  • Inte IPT Web API
  • Intel WebAPI Updater - Installs and updates Intel WebAPIs
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Microsoft Lync Web App Plug-in
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 17.0 r0
  • 5.1.40416.0
  • NPWLPG

Application

  • Firefox 38.0.5
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/38.0.5/WINNT/en-US/

Extensions

  • GoToMeeting Free Screensharing 1.0.1-signed (jid1-7rV9jCP13jHzKA@jetpack)
  • Pin It button 1.1 (pinterest@robertnyman.com)
  • Adobe Acrobat - Create PDF 1.2 (web2pdfextension@web2pdf.adobedotcom) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: ATI Radeon HD 5450
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x68f9
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: aticfx64 aticfx64 aticfx64 aticfx32 aticfx32 aticfx32 atiumd64 atidxx64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 512
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 21261028
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'blockedDriver']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 6.2.9200.17292
  • driverDate: 7-27-2012
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.982.0.0
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'cairo', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 5450 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4246 solutions 59406 answers
See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration