Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

need plug in to display embedded youtube videos in forums

  • 5 replies
  • 3 have this problem
  • 309 views
  • Last reply by FredMcD

more options

Since i installed mozilla (after pc format) i cannot see embedded youtube videos in my website. In fact, on every embedded video i get thisQ (see screenshot plz) http://gyazo.com/69469217f25d5e3f9b90d645fab7904b

so which plug in is needed for this?

All Replies (5)

more options

This is not their web site, but on your site? Are you able to view the clips from the original web page? (Please make sure) Have others reported a problem? I noticed in your System Details that no player is listed. What are you using?


Flash Player Test Page YouTube Test Page: What video does this browser support

more options

As i previously mentioned, i am unable to view embedded youtube videos on MY website. (I can view them in blogs too, but not on phpBB forums)

When i go to youtube, i can see the videos, fine. Following screen shot indicates what I saw on the first link you gave me: http://gyazo.com/2131cc69b5d4c108d7618938d7d7298a although i have recently downloaded the latest Adobe Flash Player

so I'm still wondering which is the plug in i need to display this content with the mozilla browzer. (With my Opera browzer, it shows my version information just fine, as per my screenshot here: http://gyazo.com/137d270a2810afea1ede0ee41fb86fb8 )


as for the "youtube test page" link you gave me, it shows as per my screenshot here: http://gyazo.com/d24c2c239c9e7dd774e1230dfb01e1be

No other user (in my forum) has reported similar problem, although some of them are definitely using mozilla

I am currently using my opera browzer, with which i can view embedded videos on my website just fine, but i would prefer to use mozilla.  As you can imagine, this also inhibits me from using mozilla as my default browzer.  So i would appreciate it if you could help me on this one.  Thank you in advance,

Vicky.

more options

Update your Flash Player Version 17.0.0.169
https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html

See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

more options

when i updated my flash player, problem was solved. Thank you very much!

more options

Hello,

I am glad to hear that your problem has been resolved. If you haven't already, please select the answer that solves the problem. This will help other users with similar problems find the solution more easily.

Thank you for contacting Mozilla Support.