Find og installer tilføjelser for at tilføje funktionalitet til Firefox

Tilføjelser, du installerer, giver ekstra funktionalitet i Firefox. Du kan få tilføjelser, der sammenligner priser, viser vejrudsigten, ændrer udseendet i Firefox, afspiller musik, eller endda opdaterer din Facebook-profil. Denne artikel beskriver de forskellige typer af tilføjelser, og hvordan du finder og installerer dem.

Hvilke typer tilføjelser kan jeg installere?

Du kan installere disse generelle typer af tilføjelser:

Se og håndter dine installerede tilføjelser

Du kan se og håndtere søgetjenester under Søgning i Firefox' indstillinger. Andre tilføjelser:

1. Klik på knappen Fx57Menu , og vælg Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser vil blive åbnet.
  2. Klik på Udvidelser, Temaer eller Plugins for at se eller håndtere dine tilføjelser.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du fjerner plugins, udvidelser eller temaer, så læs artiklen Deaktiver eller fjern tilføjelser.

Hvordan finder og installerer jeg tilføjelser?

Her kan du se, hvordan du kommer i gang:

1. Klik på menuknappen Fx57menu New Fx Menu , og klik så på Tilføjelser Fx57Addons-icon Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Find tilføjelser i fanebladet Tilføjelser.
  3. Klik på den grå knap, som så bliver grøn, for at installere en udvalgt tilføjelse. Hvis du vil afinstallere tilføjelsen, skal du blot klikke på knappen igen.
    getaddons 57

Nederst på listen med udvalgte tilføjelser kan du klikke på knappen Se flere tilføjelser!. Dette vil åbne addons.mozilla.org, hvor du kan søge efter bestemte tilføjelser.

For avancerede brugere: Du kan også installere en tilføjelse fra en fil, hvis du har gemt installationsfilen (fx en .xpi-fil eller en .jar-fil) på din computer. Klik på Udvidelser i fanebladet Tilføjelser. Klik på tandhjuls-ikonet gear icon øverst på siden og vælg Installer tilføjelse fra fil…. Klik dig frem til den hentede fil og klik på knappen Åbn.

Nogle udvidelser placerer en knap i værktøjslinjen efter installationen. Du kan fjerne den eller flytte den ind i menuen, hvis du vil. Læs mere i artiklen Tilpas Firefox' knapper og værktøjslinjer.

Fejlsøgning af tilføjelser

De følgende artikler har information om at fejlsøge udvidelser, plugins og temaer.

Problemer med at installere eller afinstallere tilføjelser

Problemer der skyldes tilføjelser

Bemærk: Mozilla har givet den underliggende teknologi for tilføjelser i Firefox en overhaling. For mere information, læs artiklen Teknologien bag tilføjelser i Firefox moderniseres.
// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.