Indbyggede temaer i Firefox - alternativ til udvidede temaer

Udvidede temaer er blevet erstattet med nye indbyggede temaer med lyse og mørke farveskemaer. Fra og med Firefox version 57 bliver udvidede temaer erstattet med nye indbyggede temaer med lyse og mørke farveskemaer.

De indbyggede temaer kan aktiveres sådan:

1. Klik på menuknappen new fx menu , og klik så på Tilføjelser for at åbne fanebladet Tilføjelser.
  2. Klik på TemaerTemaer.
  3. Klik på knappen Aktiver ud for det ønskede tema.

Ud over de indbyggede temaer kan du finde tusindvis af letvægtstemaer på addons.mozilla.org. Deres muligheder er i øjeblikket meget begrænsede, men vi har planer om at gøre dem mere virkningsfulde i fremtiden.