Indbyggede temaer i Firefox - alternativ til udvidede temaer

Udvidede temaer er blevet erstattet med nye indbyggede temaer med lyse og mørke farveskemaer.

De indbyggede temaer kan aktiveres sådan:

1. Klik på menuknappen Fx57Menu , og klik så på Tilføjelser for at åbne fanebladet Tilføjelser.
  2. Klik på Temaer.
  3. Klik på knappen Aktiver ud for det ønskede tema.

Ud over de indbyggede temaer kan du finde tusindvis af letvægtstemaer på addons.mozilla.org. Læs artiklen Brug temaer til at ændre udseendet på Firefox for mere information.