Skift dine søgeindstillinger i Firefox

På siden Søgning i Firefox' indstillinger kan du tilpasse dine søgeindstillinger. Du kan tilføje og fjerne søgetjenester, skifte standard-søgetjeneste, vise eller skjule søgefeltet, og vælge, om du vil have vist søgeforslag først eller slet ikke.

Åbn siden Søgning

1. Klik på menuknappen New Fx MenuFx57Menu, og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Søgning til venstre på siden.

Fx68SearchSettingsFx73SearchSettings

Søgefelt

• Brug adressefeltet til søgning og navigation: Dette er standardindstillingen. Den giver et samlet søge- og adressefelt.
  • Tilføj søgefeltet til værktøjslinjen: Vælg denne indstilling, hvis du foretrækker et separat søgefelt.

Standard-søgetjeneste

Brug rullemenuen under Standard-søgetjeneste til at vælge den søgetjeneste, du vil bruge som standard.

Fx63DefaultSearchEngineFx73DefaultSearchEngine

Vis søgeforslag

Efterhånden som du skriver i søgefeltet eller i adressefeltet, viser din standard-søgetjeneste dig forslag baseret på populære søgninger eller dine tidligere søgninger. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.

Fx68SearchSuggestions

• Vis søgeforslag: Tilføj eller fjern flueben ud for denne indstilling for at slå søgeforslag til eller fra.
    • Vis søgeforslag i adressefeltet: Når søgeforslag er slået til, kan du med denne indstilling vælge, om søgeforslag også skal vises, når du søger fra Firefox' adressefelt.
    • Vis søgeforslag før resultater fra din browserhistorik i adressefeltet: Tilføj flueben ud for denne indstilling, hvis du vil have vist søgeforslag før resultater fra din browserhistorik, når du søger fra adressefeltet.

Søgeforslag

Efterhånden som du skriver i søgefeltet eller i adressefeltet, viser din standard-søgetjeneste dig forslag baseret på populære søgninger eller dine tidligere søgninger. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.

Fx73SearchSuggestions

• Vis søgeforslag: Tilføj eller fjern flueben ud for denne indstilling for at slå søgeforslag til eller fra.
    • Vis søgeforslag i adressefeltet: Når søgeforslag er slået til, kan du med denne indstilling vælge, om søgeforslag også skal vises, når du søger fra Firefox' adressefelt.
    • Vis søgeforslag før resultater fra din browserhistorik i adressefeltet: Tilføj flueben ud for denne indstilling, hvis du vil have vist søgeforslag før resultater fra din browserhistorik, når du søger fra adressefeltet.
    • Vis søgeforslag i private vinduer: Tilføj flueben ud for denne indstilling for at få vist søgeforslag i private browsing-vinduer.

Lyn-søgetjenester

Når du begynder at skrive i søgefeltet eller i adressefeltet, vil du se ikoner for andre søgetjenester, du kan søge med:

F63OneClickSearch

Hvis du ikke vil bruge den nuværende standard-søgetjeneste, kan du med ét klik vælge en alternativ søgetjeneste og bruge den til din søgning.

Hvis du vil fjerne alternative søgetjenester fra søgefeltet eller adressefeltet, skal du fjerne fluebenet ud for søgetjenesten på listen med søgetjenester i søgeindstillingerne under Lyn-søgetjenester. Dette fjerner ikke selve søgetjenesterne.

Fjern eller tilføj søgetjenester

For at fjerne en søgetjeneste i Firefox, klik på Søgning i Firefox' indstillinger og find afsnittet Lyn-søgetjenester.

Fx68RemoveSearchEngine
  1. Klik på den søgetjeneste, du ikke vil have.
  2. Klik på knappen Fjern for at fjerne den fra din liste.
Bemærk: Du skal bruge fanebladet Tilføjelser for af fjerne søgetjenester, der er installeret som Firefox-udvidelser (læs artiklen Deaktiver eller fjern tilføjelser for detaljer).

Hvis du fjerner nogen af de søgetjenester, der leveres med Firefox som standard, så klik på knappen Gendan standard-søgetjenester for at få dem tilbage.

Tlføj en ny søgetjeneste:

1. Klik på Find flere søgetjenester.
    • En side med tilgængelige søgetjenester åbnes.
  2. Klik på den søgetjeneste, du ønsker at installere, og klik så på knappen Føj til Firefox.

For mere information om, hvordan du tilføjer eller fjerner søgetjenester, læs artiklen Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox.