Skift dine søgeindstillinger i Firefox

På siden Søgning i Firefox' indstillinger kan du tilpasse dine søgeindstillinger. For at åbne søgeindstillingerne, klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , klik på Indstillinger, og klik så på Søgning. Her kan du tilføje og fjerne søgetjenester, skifte standard-søgetjeneste, vise eller skjule søgefeltet, og vælge, om du vil have vist søgeforslagom du vil have vist søgeforslag først eller slet ikke. Options Search 52 Options Search 55 Fx56SearchPanel

Standard-søgetjeneste

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Søgning til venstre på siden.
    Fx57SearchPanel search panel 59
  3. Vælg en en søgetjeneste fra rullemenuen under Standard-søgetjeneste.
default search 49 Fx56DefaultSearchEngine Fx57DefaultSearchEngine
Windows 10-brugere: Sæt et flueben ud for Brug denne søgetjeneste til søgninger fra Windows, hvis du vil bruge den samme søgetjeneste til Cortana-søgninger.

Vis søgeforslag

Efterhånden som du skriver i søgefeltet eller adressefeltet, viser din standard-søgetjeneste dig forslag baseret på populære søgninger eller dine tidligere søgninger. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.

• For at slå søgeforslag til eller fra, tilføj eller fjern flueben ud for Vis søgeforslag.
  • Vis søgeforslag i adresselinjen. Når søgeforslag er slået til, kan du med denne indstilling vælge, om søgeforslag også skal vises, når du søger fra Firefox' adressefelt.
  • For at få vist søgeforslag før din browserhistorik, tilføj et flueben ud for Vis søgeforslag før resultater fra din browserhistorik i adresselinjen.
search sug settings Fx56ProvideSearchSuggestions search suggestions on 57 Search Suggestions on 60

Lyn-søgetjenester

Når du begynder at skrive i søgefeltet eller adressefeltet, vil du se ikoner for andre søgetjenester, du kan søge med:

AlternateSearchEngines Fx57OneClickSearch

Hvis du ikke vil bruge den nuværende standard-søgetjeneste, kan du med ét klik vælge en alternativ søgetjeneste og bruge den til din søgning.

Hvis du vil fjerne alternative søgetjenester fra søgefeltet, skal du fjerne fluebenet ud for søgetjenesten på listen med søgetjenester i søgeindstillingerne. Dette fjerner ikke selve søgetjenesterne.

Fjern søgetjenester

Udfør følgende trin for at fjerne en søgetjeneste:

1. Klik på den søgetjeneste, du ikke vil have.
  2. Klik på knappen Fjern for at fjerne den fra din liste.

remove search engine 49 Fx57RemoveSearchEngine

Hvis du fjerner en søgetjeneste, som du selv har tilføjet, og du senere ændrer mening, er du nødt til at tilføje den igen (se nedenunder). Hvis du fjerner nogle af standard-søgetjenesterne i Firefox, kan du klikke på knappen Gendan standard-søgetjenester for at få dem tilbage.

Tilføj flere søgetjenester

Mange udgivere tilbyder også tilføjelser, der lader dig tilføje endnu flere søgetjenester:

1. Klik på Tilføj flere søgetjenester.
  2. Hold musemarkøren over den tilføjelse, du ønsker at installere, og klik på knappen Føj til Firefox.

Læs mere om, hvordan du tilføjer søgetjenester i artiklen Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox.