Skift dine søgeindstillinger i Firefox

På siden Søgning i Firefox' indstillinger kan du tilpasse dine søgeindstillinger. Du kan tilføje og fjerne søgetjenester, skifte standard-søgetjeneste, vise eller skjule søgelinjen, og vælge, om du vil have vist søgeforslag først eller slet ikke. Sådan åbner du siden Søgning:

1. Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger.
  2. Klik på Søgning til venstre på siden.

search panel 59 Fx63SearchSettings

Søgelinje

• Brug adresselinjen til søgning og navigation: Dette er standardindstillingen. Den giver en samlet søge- og adresselinje.
  • Tilføj søgelinjen til værktøjslinjen: Vælg denne indstilling, hvis du foretrækker en separat søgelinje.

Standard-søgetjeneste

Brug rullemenuen under Standard-søgetjeneste til at vælge den søgetjeneste, du vil bruge som standard.

Fx57DefaultSearchEngine Fx63DefaultSearchEngine

Vis søgeforslag

Efterhånden som du skriver i søgelinjen eller i adresselinjen, viser din standard-søgetjeneste dig forslag baseret på populære søgninger eller dine tidligere søgninger. Læs artiklen Søgeforslag i Firefox for mere information.

Search Suggestions on 60 Fx63ProvideSearchSuggestions
  • Vis søgeforslag: Tilføj eller fjern flueben ud for denne indstilling for at slå søgeforslag til eller fra.
    • Vis søgeforslag i adresselinjen: Når søgeforslag er slået til, kan du med denne indstilling vælge, om søgeforslag også skal vises, når du søger fra Firefox' adresselinje.
    • Vis søgeforslag før resultater fra din browserhistorik i adresselinjen: Tilføj flueben ud for denne indstilling, hvis du vil have vist søgeforslag før resultater fra din browserhistorik, når du søger fra adresselinjen.

Lyn-søgetjenester

Når du begynder at skrive i søgelinjen eller i adresselinjen, vil du se ikoner for andre søgetjenester, du kan søge med:

Fx57OneClickSearch F63OneClickSearch

Hvis du ikke vil bruge den nuværende standard-søgetjeneste, kan du med ét klik vælge en alternativ søgetjeneste og bruge den til din søgning.

Hvis du vil fjerne alternative søgetjenester fra søgelinjen eller adresselinjen, skal du fjerne fluebenet ud for søgetjenesten på listen med søgetjenester i søgeindstillingerne under Lyn-søgetjenester. Dette fjerner ikke selve søgetjenesterne.

Fjern søgetjenester

Udfør følgende trin for at fjerne en søgetjeneste:

1. Klik på den søgetjeneste, du ikke vil have.
  2. Klik på knappen Fjern for at fjerne den fra din liste.

Fx57RemoveSearchEngine F63RemoveSearchEngine

Hvis du fjerner en søgetjeneste, som du selv har tilføjet, og du senere ændrer mening, er du nødt til at tilføje den igen (se nedenunder). Hvis du fjerner nogle af standard-søgetjenesterne i Firefox, kan du klikke på knappen Gendan standard-søgetjenester for at få dem tilbage.

Tilføj flere søgetjenester

Mange udgivere tilbyder også tilføjelser, der lader dig tilføje endnu flere søgetjenester:

1. Klik på Find flere søgetjenester.
  2. Hold musemarkøren over den tilføjelse, du ønsker at installere, og klik på knappen Føj til Firefox.

Læs mere om, hvordan du tilføjer søgetjenester i artiklen Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, JacobNorgaard. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.