Brug temaer til at ændre udseendet på Firefox

Et tema er en tilføjelsestype, som ændrer udseendet på Firefox. Denne artikel forklarer, hvordan du finder, installerer og håndterer temaer i Firefox.

Hvad er temaer?

Et tema ændrer udseendet på Firefox, fx værktøjslinjernes farver og baggrundsbillede. Nogle temaer kan også ændre knappernes udseende, og få Firefox til et ligne et helt andet program.

fx57 theme - Mac1
fx57_theme_Mac2

Der findes to typer af temaer til Firefox:

• Baggrundstemaer er letvægtstemaer, som kan ændre værktøjslinjernes farver og baggrundsbillede.
background theme
theme2
  • Udvidede temaer kan tilpasses mere end baggrundstemaer, men det tager længere tid at hente dem.
complete theme
Bemærk: Udvidede temaer understøttes ikke i Firefox version 57 og nyere versioner. For mere information, læs artiklen Teknologien bag tilføjelser i Firefox moderniseres. Alle temaer til Firefox version 57 og nyere versioner er letvægtstemaer (baggrundstemaer). Udvidede temaer understøttes ikke længere. Læs artiklen Indbyggede temaer i Firefox - alternativ til udvidede temaer.

Sådan installeres temaer

1. Klik på menuknappen Fx57menu , klik på Fx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Find tilføjelser.
  2. Rul ned på siden, indtil du ser afsnittet Udvalgte temaer, og klik på Se alle for at gennemse temaerne. Du kan også bruge søgefeltet til at lede efter et bestemt tema.
    themes fx29
    • Placér musemarkøren over et tema for at se, hvordan det kommer til at se ud, inden du installerer temaet.
    • Klik på et tema for at få vist mere information om det.
  3. Klik på knappen Føj til Firefox for at installere temaet.
  4. Firefox henter det valgte tema, og beder dig om at bekræfte installationen.
  5. Klik på knappen Genstart nu, hvis du bliver bedt om det. Dine faneblade bliver gendannet efter genstarten.

Du kan også søge efter flere temaer på addons.mozilla.org.

1. Klik på menuknappen Fx57menu , klik på Fx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Find tilføjelser.
  2. Rul ned gennem de foreslåede temaer eller besøg addons.mozilla.org for at se flere temaer.
    themes fx57
    • Placér musemarkøren over et tema for at se, hvordan det kommer til at se ud, inden du installerer temaet.
    • Klik på et tema for at få vist mere information om det.
  3. Hvis du ser et tema, du kan lide, så klik på kontakten til højre for beskrivelsen af det for at installere det.
    • Hvis du ser et tema på addons.mozilla.org, du kan lide, så klik på temaet, og klik så på knappen + Føj til Firefox eller + Installer tema.
    themes fx57 2
  4. Firefox henter det valgte tema, og giver dig besked om, at det er installeret.

Håndtér temaer

Sådan skiftes temaer

Når flere temaer er installeret:

1. Klik på menuknappen Fx57menu , klik på Fx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Temaer.
  2. Vælg et tema på listen.
  3. Klik på knappen Aktiver.
  4. Klik på linket Genstart nu, hvis du bliver bedt om det. Dine faneblade bliver gendannet efter genstarten.

Sådan fjernes temaer

Hvis du vil fjerne et tema, så læs artiklen Deaktiver eller fjern tilføjelser.

Sådan skiftes temaer

Når flere temaer er installeret:

1. Klik på menuknappen Fx57menu , klik på Fx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Temaer.
  2. Vælg et tema på listen.
  3. Klik på knappen Aktiver ud for temaet.

Sådan fjernes temaer

Når flere temaer er installeret:

1. Klik på menuknappen Fx57menu , klik på Fx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Temaer.
  2. Vælg et tema på listen.
  3. Klik på knappen Fjern ud for temaet.

Fejlsøgning

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, scootergrisen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.