Brug temaer til at ændre udseendet på Firefox

Et tema er en tilføjelsestype, som ændrer udseendet på Firefox. Denne artikel forklarer, hvordan du finder, installerer og håndterer temaer i Firefox.

Hvad er temaer?

Et tema ændrer udseendet på Firefox. Nogle temaer kan ændre ting som værktøjslinjers baggrundsfarve eller knappernes udseende, mens andre temaer kan få Firefox til et ligne et helt andet program.

Der findes to typer af temaer til Firefox:

• Baggrundstemaer er letvægtstemaer, som kan ændre værktøjslinjernes farver og baggrundsbillede.
Themes - Win1
Themes - Win2
background theme
theme2
  • Udvidede temaer kan tilpasses mere end baggrundstemaer, men det tager længere tid at hente dem.

; Themes - Win3

complete theme

Sådan installeres temaer

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Find tilføjelser i fanebladet Tilføjelser.
  3. Klik på et af de anbefalede temaer for at se mere information om det. Hold markøren over temaets grafik for at afprøve det, og klik på knappen Føj til Firefox for at installere det.
    • Du kan også gennemse alle temaer ved at klikke på linket Se alle, og alle udvidede temaer ved at klikke på linket Se alle udvidede temaer, eller du kan søge efter bestemte temaer ved at bruge søgefeltet øverst på siden. Du kan installere et tema ved at klikke på knappen Installer.
    Themes - Win6

Themes - Win7
  4. Firefox henter det valgte tema, og beder dig om at bekræfte installationen.
  5. Klik på knappen Genstart nu, hvis du bliver bedt om det. Dine faneblade bliver gendannet efter genstarten.
  1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Find tilføjelser i fanebladet Tilføjelser.
  3. Rul ned på siden, indtil du ser afsnittet Anbefalede temaer, og klik på Se alle for at gennemse temaerne. Du kan også bruge søgefeltet for at lede efter et bestemt tema.
    themes fx29
    • Hold markøren over et tema for at se, hvordan det kommer til at se ud, inden du installerer temaet.
    • Klik på et tema for at se mere information om det.
  4. Klik på knappen Føj til Firefox for at installere temaet.
  5. Firefox henter det valgte tema, og beder dig om at bekræfte installationen.
  6. Klik på knappen Genstart nu, hvis du bliver bedt om det. Dine faneblade bliver gendannet efter genstarten.

Håndtér temaer

Sådan skiftes temaer

Når flere temaer er installeret:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Temaer i fanebladet Tilføjelser.
  3. Vælg et tema på listen.
  4. Klik på knappen Aktiver.
  5. Klik på linket Genstart nu, hvis du bliver bedt om det. Dine faneblade bliver gendannet efter genstarten.

Sådan fjernes temaer

Hvis du vil fjerne et tema, så læs artiklen Deaktiver eller fjern tilføjelser.

Fejlsøgning

Del denne artikel: http://mzl.la/1BAQGDX