Brug temaer til at ændre udseendet på Firefox

Et tema er en tilføjelsestype, som ændrer udseendet på Firefox. Denne artikel forklarer, hvordan du finder, installerer og håndterer temaer i Firefox.

Hvad er temaer?

Et tema ændrer udseendet på Firefox, fx værktøjslinjernes farver og baggrundsbillede. Firefox leveres med temaet Standard og de to valgfrie temaer Mørkt og Lyst, men du kan altid installere flere temaer.

fx57 theme - Mac1
fx57_theme_Mac2
Bemærk: Alle temaer er letvægtstemaer (baggrundstemaer). Udvidede temaer understøttes ikke længere. Læs mere i artiklen Indbyggede temaer i Firefox - alternativ til udvidede temaer.

Sådan installerer du et tema

1. Klik på menuknappen Fx57menu, klik på Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Find tilføjelserAnbefalinger eller Temaer.
  2. Rul ned gennem de foreslåede temaer eller besøg addons.mozilla.org for at se flere temaer.
  3. Klik på navnet på udvikleren af temaet for at få vist mere information om det.
  4. Klik på knappen + Installer tema.
    theme card add-ons manager
    • Hvis du vil installere et tema fra addons.mozilla.org, så klik på temaet, og klik så på knappen + Installer tema.
    themes fx57 2
    Firefox henter det valgte tema, og giver dig besked om, at det er installeret.

Håndtéring af temaer

Sådan skifter du tema

1. Klik på menuknappen Fx57menu, klik på Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Temaer.
  2. Vælg et tema på listen.
  3. Klik på knappen med de tre vandrette prikker ud for temaet og vælg AktiverAktiver ud for det ønskede tema.
    fx72 enable themesenable add-on

Sådan fjerner du et tema

Du kan ikke fjerne temaerne Standard, Lyst eller Mørkt, som er indbygget i Firefox, men du kan fjerne temaer, du selv har tilføjet. Sådan fjerner du et tema, du selv har føjet til Firefox:

1. Klik på menuknappen Fx57menu, klik på Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser og temaerFx57Addons-icon Tilføjelser, og klik så på Temaer.
  2. Klik på knappen med de tre vandrette prikker ud for temaet, du vil fjerne, og vælg Fjern.
    fx72 remove themesremove theme
Bemærk: Hvis du fjerner det aktive tema, bliver temaet Standard aktiveret.

Hvis du ikke kan fjerne et tema, så læs artiklen Kan ikke fjerne en tilføjelse (udvidelse eller tema).

Fejlsøgning