Tilføj eller fjern en søgetjeneste i Firefox

Firefox indeholder som standard en mængde tilgængelige søgetjenester. Du kan tilføje eller fjerne søgetjenester i Firefox med nogle få klik.

Tilføj en søgetjeneste

Mange websteder tilbyder søgetjenester, som du kan føje til Firefox. På den måde kan du søge på det specifikke websted direkte fra adresselinjen eller søgelinjen i din Firefox.

1. Besøg det websted, hvis søgetjeneste du ønsker at føje til dine søgetjenester. (Vi vil her bruge youtube.com som et eksempel.)
  2. Klik på forstørrelsesglasset i søgelinjen addsearch 40 , og klik så på Tilføj "YouTube".
    Fx52AddYouTubeSearch Fx57AddYouTubeSearch
  3. Søgetjenesten vil herefter blive vist blandt dine indbyggede søgemuligheder.

Søgetjeneste-tilføjelser

Mange udgivere tilbyder også tilføjelser, der lader dig tilføje endnu flere søgetjenester. Sådan tilføjer du yderligere søgetjenester til Firefox:

1. Åbn søgeindstillingerne i Firefox på en af følgende måder:
    • Klik på forstørrelsesglasset i søgelinjen addsearch 40 , og klik så på Skift søgeindstillinger.
    • Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Søgning til venstre i fanebladet IndstillingerPræferencerIndstillingerIndstillinger .
  2. Klik på linket Tilføj flere søgetjenester…Find flere søgetjenester nederst i fanebladet.
  3. Vælg den søgetjeneste-tilføjelse, du vil installere, og klik på knappen Føj til Firefox.

Skjul søgetjenester

Følg disse trin, hvis du vil fjerne alternative søgetjenester, du ikke ønsker at bruge i søgelinjen.

1. Åbn søgeindstillingerne i Firefox på en af følgende måder:
    • Klik på forstørrelsesglasset i søgelinjen addsearch 40 , og klik så på Skift søgeindstillinger.
    • Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Søgning til venstre i fanebladet IndstillingerPræferencerIndstillingerIndstillinger .
  2. Fjern fluebenet ud for de søgetjeneste, du ikke ønsker.
    Fx52SearchEngineList Fx57SearchEngineList

Fjern søgetjenester

Følg disse trin, hvis du vil fjerne en søgetjeneste:

1. Åbn søgeindstillingerne i Firefox på en af følgende måder:
    • Klik på forstørrelsesglasset i søgelinjen addsearch 40 , og klik så på Skift søgeindstillinger.
    • Klik på menuknappen New Fx Menu Fx57Menu , og klik så på Indstillinger.Indstillinger. Klik på Søgning til venstre i fanebladet IndstillingerPræferencerIndstillingerIndstillinger .
    Fx52RemoveSearchEngine Fx57RemoveSearchEngine
  2. Klik på den søgetjeneste, du ikke ønsker.
  3. Klik på knappen Fjern for at fjerne den fra listen.

Hvis du fjerner en søgetjeneste, som du selv har tilføjet, og du senere ændrer mening, er du nødt til at tilføje den igen (se ovenfor). Hvis du fjerner nogle af standard-søgetjenesterne i Firefox, kan du klikke på knappen Gendan standard-søgetjenester for at få dem tilbage.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen, Kim Ludvigsen, JacobNorgaard. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.