Deaktiver eller fjern tilføjelser

Udvidelser, temaer og plugins er forskellige typer af tilføjelser til Firefox. Denne artikel fortæller, hvordan du deaktiverer eller fjerner tilføjelser i Firefox.

Sådan deaktiverer du udvidelser, temaer og plugins

Deaktiverer du en tilføjelse, bliver den slået fra men ikke fjernet fra Firefox:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Udvidelser, Temaer eller Plugins i fanebladet Tilføjelser.
  3. Markér den udvidelse, du vil deaktivere.
  4. Klik på knappen Deaktiver.
  5. Nogle tilføjelser kræver en genstart af Firefox, før de deaktiveres. Klik på knappen Genstart nu hvis den vises. Dine faneblade vil blive husket og gendannet efter genstarten.

Hvis du vil aktivere tilføjelsen igen, skal du blot markere den og klikke på knappen Aktiver, Genstart Firefox, hvis det er nødvendigt.

Sådan deaktiverer du udvidelser og temaer

Deaktiverer du en udvidelse eller et tema, bliver det slået fra men ikke fjernet fra Firefox:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Udvidelser eller Temaer i fanebladet Tilføjelser.
  3. Markér den udvidelse, du vil deaktivere.
  4. Klik på knappen Deaktiver.
  5. Nogle tilføjelser kræver en genstart af Firefox, før de deaktiveres. Klik på knappen Genstart nu hvis den vises. Dine faneblade vil blive husket og gendannet efter genstarten.

Hvis du vil aktivere tilføjelsen igen, skal du blot markere den og klikke på knappen Aktiver, Genstart Firefox, hvis det er nødvendigt.

Sådan deaktiverer du plugins

Deaktiverer du et plugin, bliver det slået fra men ikke fjernet fra Firefox:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Plugins i fanebladet Tilføjelser.
  3. Markér det plugin, du vil deaktivere.
  4. Vælg Aktiver aldrig i dets rullemenu.

Hvis du vil aktivere plugin'et igen, så find det i listen over plugins, og vælg Aktiver altid i dets rullemenu.

Sådan fjerner du udvidelser og temaer

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Klik på Udvidelser eller Temaer i fanebladet Tilføjelser.
  3. Markér den tilføjelse, du vil fjerne.
  4. Klik på knappen Fjern.
  5. Nogle tilføjelser kræver en genstart af Firefox, før de deaktiveres. Klik på knappen Genstart nu hvis den vises. Dine faneblade vil blive husket og gendannet efter genstarten.

Sådan fjerner du plugins

De fleste plugins har deres eget afinstallationsprogram. Du kan finde hjælp til afinstallation af visse plugins i vores artikler om de enkelte plugins. Besøg vores artikeloversigt og vælg artiklen om det plugin, du vil fjerne.

Problemløsning

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKrBZF