Fjern en værktøjslinje, som har overtaget din Firefox-søgning eller startside

Denne artikel hjælper dig med at fjerne tredjeparts værktøjslinjer, som fx Ask, searchqu, MyStart, incredibar, seeearch, somoto, sweetim, uTorrent og andre fra Firefox og med at gendanne dine standardindstillinger for søgning, nyt faneblad og startside. For hjælp med at fjerne værktøjslinjen Babylon, læs Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste.

Hvordan skete det?

Værktøjslinjer fra tredjeparts softwareleverandører kan ændre dine standardindstillingerne for søgning, nyt faneblad og startside eller give andre problemer med Firefox. Disse værktøjslinjer kan blive føjet til Firefox, når du besøger et websted og klikker på et "Installer"-link, når du henter og installerer en værktøjslinje, eller når du installerer software, som inkluderer en værktøjslinje til Firefox. Vær forsigtig, når du installerer eller opdaterer andre programmer, og sørg for at fravælge eventuelle værktøjslinjer og andet uønsket software.

Nogle softwareleverandører tilbyder deres egen version af Firefox, som så inkluder en værktøjslinje eller andre tilpasninger (fx Mozilla Firefox® optimeret til Yahoo!). Hent altid Firefox fra Firefox' egen webside, hvis du vil undgå den slags tilpasninger.

Hvordan retter jeg det?

Bemærk:

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Brug Tilføjelseshåndtering til at fjerne værktøjslinjen

I de fleste tilfælde kan trejdeparts værktøjslinjer fjernes på siden med udvidelser i Firefox' Tilføjelseshåndtering:

1. Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduetKlik på menuen Funktioner i menulinjenKlik på menuen Funktioner øverst i Firefox-vinduet, og klik så på Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes. Klik på menuknappen New Fx Menu , og klik så på knappen Tilføjelser. Fanebladet Tilføjelser åbnes.

2. Vælg Extensions i fanebladet Tilføjelser.
  3. Vælg den værktøjslinje, som du vil fjerne.
  4. Klik på knappen Fjern.
  5. Klik på Genstart nu, hvis du får besked herom. Dine faneblade vil blive gemt og gendannet efter genstart.

Hvis du ikke kan fjerne værktøjslinjen i Tilføjelseshåndtering, så slå den i stedet fra ved at klikke på knappen Deaktiver, eller find flere løsninger i artiklen Cannot remove an add-on (extension or theme).

Gendan standardstartside og søgeindstillinger

Du skal muligvis gendanne dine standardindstillinger for søgning, nyt faneblad og startside, efter du har fjernet en værktøjslinje. En simpel måde at gøre det på er med udvidelsen SearchReset.

Andre løsninger

• Hvis en webside (fx., bitable.com) forsat bliver indlæst, efter du har fjernet en værktøjslinje eller har ændret startsiden, kan Firefox' genvej måske være blevet manipuleret. Læs Wrong home page opens when I start Firefox - How to fix for vejledning til at rette det.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKt2ap