X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Im trying to use firefox in fullscreen, but when i watch a video in fullscreen, and exit the video fullscreen, firefox also exits fullscreen.

Posted

I made a website which runs locally in a public museum. So I need to use firefox in fullscreen always, so that the customers would not have acces anywhere else but the site I created. I used HTML5, and JWPlayer for watching the videos.

There was no problem like this in the computer I made the site, but in the exhibition computer this problem appeared. I tried to run it in Kiosk mode using R-Kiosk, but it did no good.

I made a website which runs locally in a public museum. So I need to use firefox in fullscreen always, so that the customers would not have acces anywhere else but the site I created. I used HTML5, and JWPlayer for watching the videos. There was no problem like this in the computer I made the site, but in the exhibition computer this problem appeared. I tried to run it in Kiosk mode using R-Kiosk, but it did no good.

Additional System Details

Installed Plug-ins

 • Shockwave Flash 11.9 r900
 • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
 • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.8
 • NPWLPG
 • 5.1.10411.0
 • VLC media player Web Plugin 2.0.0
 • DivX Plus Web Player version 2.2.0.52
 • CANON iMAGE GATEWAY Album Plugin Utility Module for IJ
 • DivX VOD Helper Plug-in
 • Logitech Harmony Remote Plugin

Application

 • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0

More Information

Site uses HTML5. Operating system is Win7.

Ville
 • Locale Leader
22 solutions 146 answers

Kyseessä on sen verran erikoisosaamista vaativa ongelma, että tämä on käytännössä väärä foorumi ongelmanratkaisun kysymiseen. Voi toki olla, että joku tietää, mutta en veikkaisi sitä. Sori seuraavalle luukulle ohjaamisesta, mutta tässä tapauksessa on se on paikallaan.

Yleinen kehittäjäresurssi (joka on varmaan hyvin tuttu on) MDN https://developer.mozilla.org/ ja sen mukaisesti keskusteluryhmät (newssit) ja postituslista on oikeita osoitteita. Suosittelen siis sinne kirjoittamista.

Kyseessä on sen verran erikoisosaamista vaativa ongelma, että tämä on käytännössä väärä foorumi ongelmanratkaisun kysymiseen. Voi toki olla, että joku tietää, mutta en veikkaisi sitä. Sori seuraavalle luukulle ohjaamisesta, mutta tässä tapauksessa on se on paikallaan. Yleinen kehittäjäresurssi (joka on varmaan hyvin tuttu on) MDN https://developer.mozilla.org/ ja sen mukaisesti keskusteluryhmät (newssit) ja postituslista on oikeita osoitteita. Suosittelen siis sinne kirjoittamista.
Atte
 • Locale Leader
5 solutions 26 answers

Olisiko tästä lisäosasta hyötyä?

https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/open-kiosk/

Ei taida toimia uusimmalla Firefox-versiolla, mutta tästä näyttää olevan olemassa myös stand-alone versio: https://www.mozdevgroup.com/products/openkioskdistro.html

Olisiko tästä lisäosasta hyötyä? https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/open-kiosk/ Ei taida toimia uusimmalla Firefox-versiolla, mutta tästä näyttää olevan olemassa myös stand-alone versio: https://www.mozdevgroup.com/products/openkioskdistro.html