X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

How can I stop from getting the "Firefox is already running" error message when trying to open links and FF has already been opened through a symbolic link?

Posted

I use symbolic links and program shortcuts as a way to easily open different Firefox profiles ie. one for casual/personal use and another for work. This works well, but I get the "Firefox is already running, but is not responding" error message if I try to open external links with FF as my default browser. FF is actually open and running fine, but I guess it doesn't acknowledge this fact because of how I'm originally starting the process.

I wasn't able to add the symbolically linked executables to the default program pane. Is there a way to bypass this error or other way to fix this?

The solution to the question linked below is what I'm using to open the different FF profiles.

http://superuser.com/questions/255312/pin-same-app-multiple-times-in-windows-7

Chosen solution

hello, this is probably happening when you run the default profile with the -no-remote switch. http://kb.mozillazine.org/Profile_in_use

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Next Generation Java Plug-in 10.15.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Shockwave Flash 11.6 r602
  • Google Update
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • IE Tab 2 Plug-in for Mozilla/Firefox
  • GEPlugin
  • VLC media player Web Plugin 2.0.2
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.8.638
  • Intel web components for Intel® Identity Protection Technology
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • 5.1.10411.0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0

More Information

philipp
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
2046 solutions 8901 answers

Chosen Solution

hello, this is probably happening when you run the default profile with the -no-remote switch. http://kb.mozillazine.org/Profile_in_use

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10762 solutions 96861 answers

See also:

Question owner

That did it. Thanks.