X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

Youtube videos freeze, audio keeps playing. As long as I keep moving my cursor, it play ok. What's wrong?

Posted

This seems to happen on all Youtube video's I play. I don't know about other videos because I seldom view any others. When the video freeze happens the download bar is always ahead of the play bar so I don't think download is the problem. However, when the freeze happens, the download bar stops moving. When the play bar catches up to the download bar, the audio stops also. If I move my cursor, the video and audio start playing again. As long as I keep my cursor moving, the video plays fine. I am using Firefox 18.0.1. Computer is an HP dv6-1350us with dual processors. OS is Windows 7. I also use Chrome at times and the freeze doesn't happen on Chrome.

Chosen solution

hello vearlbible, maybe it's an issue with the protected mode in the flash plugin - please go trough the troubleshooting steps provided in the following help document by adobe: http://forums.adobe.com/thread/1018071

or as an alternative you could try downgrading to flash 10.3 (which is still supported) & see if this solves the issue.

Read this answer in context 4

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealPlayer Download Plugin
  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.5
  • RealNetworks(tm) RealDownloader Chrome Background Extension Plug-In
  • RealNetworks(tm) RealDownloader PepperFlashVideoShim Plug-In
  • RealNetworks(tm) RealDownloader HTML5VideoShim Plug-In
  • RealDownloader Plugin
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_38 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 5.1.10411.0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0

More Information

I have tried disabling extensions to see if that helped.... it didn't. I haven't tried disabling any plugins yet.

philipp
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
2043 solutions 8891 answers

Chosen Solution

hello vearlbible, maybe it's an issue with the protected mode in the flash plugin - please go trough the troubleshooting steps provided in the following help document by adobe: http://forums.adobe.com/thread/1018071

or as an alternative you could try downgrading to flash 10.3 (which is still supported) & see if this solves the issue.

Question owner

Deleting Flash Player 11.3 and replacing it with 10.3 solved the problem. thanks to all!

Modified by vearlbible