X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Suddenly videos are not showing up.

Posted

The other day I was having some videos that should have come up in Windows Media Player start coming up in QuickTime. I changed some settings, and they ended up working. HOWEVER, now I find that some sites that have embedded video don't show the video - there is a blank space where the video would usually be (and where the video IS when I open the site in Chrome). I'm afraid that I screwed something up and have tried re-setting things back to QuickTime, but nothing I've tried has fixed this. An example of a site where this is happening is here: http://www.entrepreneuressacademy.com/ I'd left that open in a tab "to watch later", but when I got around to it (I hadn't realized that it was just a 30-second clip), the video wasn't there in FireFox. I've tried re-setting options, closing and re-starting FireFox, etc., but this (and other) embedded videos are suddenly just not there (again, in FireFox, they're fine in Chrome, etc.). Also - embedded YouTube videos seem to work just fine ... it's other sorts of embedded videos (which USED to show up in FireFox) are now just blank spaces.

The other day I was having some videos that should have come up in Windows Media Player start coming up in QuickTime. I changed some settings, and they ended up working. HOWEVER, now I find that some sites that have embedded video don't show the video - there is a blank space where the video would usually be (and where the video IS when I open the site in Chrome). I'm afraid that I screwed something up and have tried re-setting things back to QuickTime, but nothing I've tried has fixed this. An example of a site where this is happening is here: http://www.entrepreneuressacademy.com/ I'd left that open in a tab "to watch later", but when I got around to it (I hadn't realized that it was just a 30-second clip), the video wasn't there in FireFox. I've tried re-setting options, closing and re-starting FireFox, etc., but this (and other) embedded videos are suddenly just not there (again, in FireFox, they're fine in Chrome, etc.). Also - embedded YouTube videos seem to work just fine ... it's other sorts of embedded videos (which USED to show up in FireFox) are now just blank spaces.

Chosen solution

You're welcome.

Adobe and Mozilla are both working on a way to get this fixed.

Read this answer in context 0

Additional System Details

Sites Affected

http://www.entrepreneuressacademy.com/

Installed Plug-ins

there's 17 of them ... can't find a way to cut-and-paste the list

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0

More Information

Application Basics
Name
Firefox
Version
12.0
User Agent
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0
Profile Directory
Show Folder
Enabled Plugins
about:plugins
Build Configuration
about:buildconfig
Crash Reports
about:crashes
Memory Use
about:memory
Extensions
Name
Version
Enabled
ID
AVG Do Not Track
12.0.0.2166
true
{F53C93F1-07D5-430c-86D4-C9531B27DFAF}
AVG Safe Search
12.0.0.2163
true
{1E73965B-8B48-48be-9C8D-68B920ABC1C4}
F.B. Purity - Cleans Up Facebook
7.5.1
true
fbp@fbpurity.com
AVG Security Toolbar
11.1.0.7
false
avg@toolbar
RealPlayer Browser Record Plugin
15.0.4
false
{97E22097-9A2F-45b1-8DAF-36AD648C7EF4}
Important Modified Preferences
Name
Value
accessibility.typeaheadfind.flashBar
0
browser.cache.disk.capacity
1048576
browser.cache.disk.smart_size.first_run
false
browser.cache.disk.smart_size_cached_value
1048576
browser.display.background_color
#C0C0C0
browser.display.use_system_colors
true
browser.places.smartBookmarksVersion
2
browser.startup.homepage
https://www.google.com/
browser.startup.homepage_override.buildID
20120420145725
browser.startup.homepage_override.mstone
rv:12.0
browser.tabs.onTop
false
dom.disable_open_during_load
false
extensions.lastAppVersion
12.0
gfx.blacklist.suggested-driver-version
257.21
keyword.URL
http://isearch.avg.com/search?cid=%7Bbec84a99-e2f2-42d1-90a8-f39152acd169%7D&mid=b7332860396147d181d0d16f6ba7de59-18cc9b…
network.cookie.prefsMigrated
true
places.database.lastMaintenance
1339544179
places.history.expiration.transient_current_max_pages
100647
places.history.expiration.transient_optimal_database_size
161034730
plugin.disable_full_page_plugin_for_types
audio/wav,audio/x-wav,image/png,image/x-png,audio/x-mpeg,audio/mpeg
privacy.donottrackheader.enabled
true
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
true
security.warn_viewing_mixed
false
Graphics
Adapter Description
NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430
Vendor ID
0x10de
Device ID
0x03d0
Adapter RAM
256
Adapter Drivers
nvd3dumx,nvd3dum
Driver Version
8.15.11.8637
Driver Date
7-14-2009
Direct2D Enabled
Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 257.21 or newer.
DirectWrite Enabled
false (6.1.7601.17789)
ClearType Parameters
ClearType parameters not found
WebGL Renderer
Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 257.21 or newer.
GPU Accelerated Windows
0. Blocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version 257.21 or newer.

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
12878 solutions 118210 answers

Helpful Reply

This may be caused by a recent Flash 11.3 update. See: *https://support.mozilla.org/kb/keep-flash-up-to-date-and-troubleshoot-problems *https://support.mozilla.org/kb/flash-crashes-or-does-not-load-firefox-13 *http://forums.adobe.com/thread/1018071?tstart=0 *http://blogs.adobe.com/asset/2012/06/inside-flash-player-protected-mode-for-firefox.html

Question owner

Thanks! The videos are back ... although I'm going to miss being able to record with RealPlayer! I hope that FireFox/Adobe/Real are going to work out the comparability issues, though ... how would I know that had happened?

Thanks! The videos are back ... although I'm going to miss being able to record with RealPlayer! I hope that FireFox/Adobe/Real are going to work out the comparability issues, though ... how would I know that had happened?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
12878 solutions 118210 answers

Chosen Solution

You're welcome.

Adobe and Mozilla are both working on a way to get this fixed.

You're welcome. Adobe and Mozilla are both working on a way to get this fixed.
philipp
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
3145 solutions 14556 answers

there are plenty of alternative addons that can download videos & work without an issue: https://addons.mozilla.org/firefox/search/?q=save+video

there are plenty of alternative addons that can download videos & work without an issue: https://addons.mozilla.org/firefox/search/?q=save+video
shamanshadow 0 solutions 1 answers

So why are they working in all other browsers but Firefox?

If it's an Adobe problem, wouldn't the same thing be happening

in other browsers?

So why are they working in all other browsers but Firefox? If it's an Adobe problem, wouldn't the same thing be happening in other browsers?