X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I am trying to get Firefox to open Vuze when I click on a magnet link, I get the following message: Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't associated with any programme. tell me the solution

Posted

when i try to open torrent using magnet, I get the following message. Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't association to any programme.

when i try to open torrent using magnet, I get the following message. Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (magnet) isn't association to any programme.

Chosen solution

I had this problem and just re-installed Firefox. Problem solved. In my case I believe it was due to installing FlashGet. Though I uninstalled FlashGet, it had pre-empted the Magnet links / protocol. I hope this helps you with your instance. Happily I had the installer for my version of Firefox (7.0.1) saved and used that but you might need to search for your current version or install a later version

Read this answer in context 0

Additional System Details

This happened

Just once or twice

This started when...

today

Installed Plug-ins

  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_30 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 11.1 r102
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.5.0"
  • 5.0.61118.0
  • Picasa plugin
  • 2,5,3,1
  • DRM Netscape Network Object
  • DRM Store Netscape Plugin
  • Npdsplay dll

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0

More Information

primaryprime 1 solutions 1 answers

Chosen Solution

I had this problem and just re-installed Firefox. Problem solved. In my case I believe it was due to installing FlashGet. Though I uninstalled FlashGet, it had pre-empted the Magnet links / protocol. I hope this helps you with your instance. Happily I had the installer for my version of Firefox (7.0.1) saved and used that but you might need to search for your current version or install a later version

'''I had this problem and just re-installed Firefox. Problem solved. In my case I believe it was due to installing FlashGet. Though I uninstalled FlashGet, it had pre-empted the Magnet links / protocol. I hope this helps you with your instance. Happily I had the installer for my version of Firefox (7.0.1) saved and used that but you might need to search for your current version or install a later version'''