X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

no sound in firefox

Posted

i cant get sound on firefox in pages like youtube, i 've uninstalled and reinstalled firefox, in the sound mixer every thing is ok. can you help me?

tks

Chosen solution

Thank you for your support but I solved the problem on my own, I uninstaled the sound board, restarted the pc and now is working. What I couldn't understand is why it only affected firefox. Thanks anyway for your help.

Read this answer in context 1

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

a few weeks ago

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.2
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_30 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 11.1 r102
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.3.633
  • Google Update
  • GEPlugin
  • 4.0.60831.0
  • NPWLPG

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1

More Information

Noções básicas
Nome
Firefox
Versão
9.0.1
Agente de utilizador
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:9.0.1) Gecko/20100101 Firefox/9.0.1
Pasta do perfil
Abrir pasta de conteúdos
Plugins activados
about:plugins
Configuração da versão
about:buildconfig
Relatórios de erros
about:crashes
Utilização da memória
about:memory
Extensões
Nome
Versão
Activado
ID
avast! WebRep
6.0.1367
false
wrc@avast.com
DesktopSync
1.0.0
false
{C8FEEBE8-43E8-11E0-AA39-0786DFD72085}
Preferências modificadas
Nome
Valor
browser.places.smartBookmarksVersion
2
browser.startup.homepage
www.google.pt/ig
browser.startup.homepage_override.buildID
20111220165912
browser.startup.homepage_override.mstone
rv:9.0.1
extensions.lastAppVersion
9.0.1
network.cookie.prefsMigrated
true
places.history.expiration.transient_current_max_pages
98742
places.history.expiration.transient_optimal_database_size
157987142
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
true
Gráficos
Descrição do adaptador
Intel(R) HD Graphics
Vendor ID
8086
ID do dispositivo
0046
RAM do adaptador
Unknown
Controladores do adaptador
igdumd64 igd10umd64 igdumdx32 igd10umd32
Versão do controlador
8.15.10.2361
Data do controlador
4-10-2011
Vendor ID (GPU #2)
8086
ID do dispositivo (GPU #2)
0046
Adapter RAM (GPU #2)
Unknown
Controladores do adaptador (GPU #2)
igdumd64 igd10umd64 igdumdx32 igd10umd32
Versão do controlador (GPU #2)
8.15.10.2361
Data do controlador (GPU #2)
4-10-2011
Direct2D activado
true
DirectWrite activado
true (6.1.7601.17563)
Parâmetros ClearType
Parâmetros ClearType não encontrados
Renderizador WebGL
Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics) -- OpenGL ES 2.0 (ANGLE 0.0.0.809)
Janelas aceleradas do GPU
1/1 Direct3D 10

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10738 solutions 96600 answers

Helpful Reply

See:

You can click the Volume icon on the Windows Taskbar near the clock and click the Mixer link at the bottom to open the mixer. You can adjust the volume level for each application in that window, so make sure that Firefox is not muted or set at a low level. Current Firefox versions use the plugin-container process to run plugins, so you need to check the volume setting for the plugin-container process. You will only see the Firefox program or the Plugin Container in the Mixer if you are on a website that plays sound.


You can also try to clear the Flash cookies from YouTube

Flash Website Storage Settings panel:

Global Storage Settings Panel:

Flash Local storage settings Help:

gbenkler 0 solutions 4 answers

I had a similar problem. I was unable for a long time to get sound out of YouTube and would revert to Explorer 9 to get sound along with video. Thanks to this forum (huge thanks) I took another shot, and found this tip. I went to the mixer link on the volume icon, found that mute was on for Firefox and Thunderbird. Turned off mute and upped the volume slider, and tried again to play the Up and Over YouTube. Still no sound.

Tried another approach that finally somehow worked that I did not see above: Firefox Tools>Options>Applications brought me to a list of settings including audio options. I reset most of them to "Use Windows Media Player (default)", and accepted the changes. On came the sound. If the other suggestions from cor-el do not work, you may try this one.

Question owner

Sorry, but the problem wasn´t solved, any other suggestion besides formatting the pc ?

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10738 solutions 96600 answers

Clear the Flash cookies (LSO) and settings.

  • Windows Control Panel > Flash Player, click Delete All and Delete Data

Flash Website Storage Settings panel:

Global Storage Settings Panel:

Flash Local storage settings Help:

Chosen Solution

Thank you for your support but I solved the problem on my own, I uninstaled the sound board, restarted the pc and now is working. What I couldn't understand is why it only affected firefox. Thanks anyway for your help.

arlahna 0 solutions 1 answers

Helpful Reply

Okay, I had this problem too so a friend of mine and I troubleshooted for about an hour and we finally found the solution! Whatever you do, do not uninstall your sound card. That will just give you more problems.

The problem turned out to be the latest version of Flash! Once I rolled back to a previous version, I got sound and no problems.  :D For anyone else who still needs help on this issue, here's the link:

Adobe Flash Player 11 Beta 32-bit - CNET Download.com

GrantA++ 0 solutions 1 answers

OK I had the same problem after I had problems with my on board sound card. Bought Sound Blaster card, everything else worked once I set the Sound Blaster card as the default device (as the old one still was present and worked on the front of my case plug ins). Firefox still didn't even after reboots, I updated the flash player still no joy, until updating Internet Explorer, then restarted. Could of been just the restart I suspect but something else possibly sorted it out. I suspect that if I had cleared my flash cache etc as suggested above it may have solved it.