Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

typing web address into browser not working

  • 3 replies
  • 10 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by roycehuang

more options

I type into browser box the web address I want to go to and then press enter. Firefox browser does not go to the web address, it does not respond. I type www.wsj.com and then press "enter" on keyboard or cursor link on the arrow and Firefox browser does not go to that web address. It remains motionless. I have to type the web address into a search engine box in order to get to the web address I want to go to.

Chosen solution

What if I'm using Aurora? It updates mostly daily. I tried disabling add-ons and ran the browser in Safe Mode too, but it still happens.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

upgrade your browser to Firefox 8 and check

more options

Try the Firefox SafeMode to see how it works there.
A troubleshooting mode, which disables most Add-ons.
(If you're not using it, switch to the Default Theme.)

  • You can open the Firefox 4.0+ SafeMode by holding the Shft key when you use the Firefox desktop or Start menu shortcut.
  • Or use the Help menu item, click on Restart with Add-ons Disabled... while Firefox is running.

Don't select anything right now, just use "Continue in SafeMode."

To exit the Firefox Safe Mode, just close Firefox and wait a few seconds before using the Firefox shortcut (without the Shft key) to open it again.

If it is good in the Firefox SafeMode, your problem is probably caused by an extension, and you need to figure out which one.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/troubleshooting+extensions+and+themes

When you figure out what is causing that, please let us know. It might help other user's who have that problem.

more options

Chosen Solution

What if I'm using Aurora? It updates mostly daily. I tried disabling add-ons and ran the browser in Safe Mode too, but it still happens.

Modified by roycehuang