X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

I can't access my yahoo mail through My.Yahoo.com; receive a "Bad Request" message; how do I fix this?

Posted

Have just installed Firefox on my MacBook Pro. Set the home page to my.yahoo.com as with Safari. When I select any button to access the mail or selected messages, the "Bad Request" comes up for http://us.mg5.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8lqpdrvmv81tk

How/what do I fix?

Kenn Garrison

Chosen solution

This issue can be caused by corrupted cookies.

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox > Preferences > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Firefox > Preferences > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Read this answer in context 0

Additional System Details

Sites Affected

http://us.mg5.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=8lqpdrvmv81tk

Installed Plug-ins

  • iPhoto6
  • Office Live Update v1.0
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • 4.0.51204.0
  • Shockwave Flash 10.1 r102
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • The Google Earth Plugin allows you to view 3D imagery and terrain in your web browser.
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:6.0.2) Gecko/20100101 Firefox/6.0.2

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10749 solutions 96724 answers

Chosen Solution

This issue can be caused by corrupted cookies.

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox > Preferences > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Firefox > Preferences > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Question owner

I cleared cache and cookies and that cleared the problem.

Kenn