X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Embedded Youtube videos show a black screen reading "Error Occurred, Please try again later."

Posted

Hello - Running Firefox 5.0, however, Youtube problem has persisted with all previous versions. MacBookPro4,1 OS 10.5.8, Processor 2.4 GHz Intel Core 2 Duo. Youtube videos play only on their native home page. Embedded Youtube videos on any site never play. When "PLAY" is clicked on embedded videos, I get a black screen with the message: "Error Occurred. Please try again later." This has been going on for at least 2 years. Any help is appreciated, thanks!

Hello - Running Firefox 5.0, however, Youtube problem has persisted with all previous versions. MacBookPro4,1 OS 10.5.8, Processor 2.4 GHz Intel Core 2 Duo. Youtube videos play only on their native home page. Embedded Youtube videos on any site never play. When "PLAY" is clicked on embedded videos, I get a black screen with the message: "Error Occurred. Please try again later." This has been going on for at least 2 years. Any help is appreciated, thanks!

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

Installed Plug-ins

  • http://www.facebook.com/fbplugin/
  • Picasa plugin.
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • DivX Content Upload Plug-In: Uploads DivX video in your browser!
  • DivX Browser Plug-In: Plays DivX video in your browser!
  • NPVeohVersion plugin
  • iPhoto6
  • Unity Web Player lets you experience dazzling interactive 3D right in your browser. For more information, visit Unity .
  • Allows webpages to support pressure-sensitive drawing on Wacom pen tablets.
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • 4.0.60531.0
  • Version 2.1.6.2787
  • Google Talk Plugin Video Accelerator version:0.1.44.5
  • Shockwave Flash 10.3 r181

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.5; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
12124 solutions 112672 answers

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox > Preferences > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Firefox > Preferences > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
Clear the cache and the cookies from sites that cause problems. "Clear the Cache": * Firefox > Preferences > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now" "Remove Cookies" from sites causing problems: * Firefox > Preferences > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
anon1999a 1 solutions 5 answers

Running ff 3.6.and had the same problem with youtube videos, both embedded and on youtube.com not playing.

Solved it by blocking all cookies on youtube.com.

Running ff 3.6.and had the same problem with youtube videos, both embedded and on youtube.com not playing. Solved it by blocking all cookies on youtube.com.
er.kapilmadan 0 solutions 1 answers

I m having the same problem .I use window7 ultimate with firefox 6.0

I m having the same problem .I use window7 ultimate with firefox 6.0
Rio50 1 solutions 13 answers

Removing the certain cookies worked for me on 3.6.19

Removing the certain cookies worked for me on 3.6.19
pyrogator1970 0 solutions 1 answers

running firefox 5.0.1 and it says I am up to date in the about dialog. this issue seems to have just started yesterday after I had to restore windows from a backup ghost image. I fully patched from microsoft and then the problem cropped up on facebook embedded videos and when I try to go to youtube.com I get a 500 internal server error message with a large block of text after the message. I tried clearing the cache and deleting some of the cookies, but the problem still persists. Youtube embedding and the website works in Internet Explorer 8 but I prefer to use Firefox for most everything I do on the web.

running firefox 5.0.1 and it says I am up to date in the about dialog. this issue seems to have just started yesterday after I had to restore windows from a backup ghost image. I fully patched from microsoft and then the problem cropped up on facebook embedded videos and when I try to go to youtube.com I get a 500 internal server error message with a large block of text after the message. I tried clearing the cache and deleting some of the cookies, but the problem still persists. Youtube embedding and the website works in Internet Explorer 8 but I prefer to use Firefox for most everything I do on the web.