X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

"Bad Request" for Yahoo Email.. Works fine with Safari

Posted

4.0 Mac Was working fine but now I get 'Bad Request' when trying to go to my Yahoo Email. I can still get there with Safari.

Additional System Details

Sites Affected

http://us.mg203.mail.yahoo.com/dc/launch?.partner=sbc&.gx=1&.rand=66emqkgb0h7ta

Installed Plug-ins

  • iPhoto6
  • 4.0.51204.0
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • Shockwave Flash 10.1 r102
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

More Information

Application Basics
Name
Firefox
Version
4.0
User Agent
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0
Profile Directory
Show in Finder
Enabled Plugins
about:plugins
Build Configuration
about:buildconfig
Extensions
Name
Version
Enabled
ID
Modified Preferences
Name
Value
accessibility.typeaheadfind.flashBar
0
browser.places.smartBookmarksVersion
2
browser.startup.homepage
http://www.google.com/
browser.startup.homepage_override.buildID
20110318052756
browser.startup.homepage_override.mstone
rv:2.0
extensions.lastAppVersion
4.0
network.cookie.prefsMigrated
true
places.database.lastMaintenance
1301459838
places.history.expiration.transient_current_max_pages
257698
print.macosx.pagesetup-2
PD94bWwgdmVyc2lvbj0iMS4wIiBlbmNvZGluZz0iVVRGLTgiPz4KPCFET0NUWVBFIHBsaXN0IFBVQkxJQyAiLS8vQXBwbGUvL0RURCBQTElTVCAxLjAvL0VO…
print.print_bgcolor
false
print.print_bgimages
false
print.print_command
print.print_downloadfonts
false
print.print_evenpages
true
print.print_in_color
true
print.print_margin_bottom
0.5
print.print_margin_left
0.5
print.print_margin_right
0.5
print.print_margin_top
0.5
print.print_oddpages
true
print.print_orientation
0
print.print_page_delay
50
print.print_paper_data
0
print.print_paper_height
11.00
print.print_paper_size_type
1
print.print_paper_size_unit
0
print.print_paper_width
8.50
print.print_printer
print.print_reversed
false
print.print_scaling
1.00
print.print_shrink_to_fit
true
print.print_to_file
false
print.print_unwriteable_margin_bottom
56
print.print_unwriteable_margin_left
25
print.print_unwriteable_margin_right
25
print.print_unwriteable_margin_top
25
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
true
security.warn_viewing_mixed
false
Graphics
Adapter Description
0x21b00,0x20400
Vendor ID
0000
Device ID
0000
Adapter RAM
Adapter Drivers
Driver Version
Driver Date
Direct2D Enabled
false
DirectWrite Enabled
false
WebGL Renderer
ATI Technologies Inc. -- ATI Radeon HD 5750 OpenGL Engine -- 2.1 ATI-1.6.26
GPU Accelerated Windows
1/1 OpenGL

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10755 solutions 96800 answers

This issue can be caused by corrupted cookies.

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

  • "Clear the Cache": Firefox > Preferences > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"
  • "Remove the Cookies" from sites causing problems: Firefox > Preferences > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
gekigenger 0 solutions 1 answers

This is what worked for me on a Mac, go to Preferences then Advanced, under Connections click Settings then select Auto-detect proxy settings for this network. After I did that, I Got Mail! Original setting was: Use system proxy settings