X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Updated to 3.6.6 and now firefox wont start I just get a blank frame.

Posted

When I updated to firefox 3.6.6 it will not start again I just get a blank screen and then it says firefox dont answer. I did also try to install it manualy by downloading the update file but it was the same. Have installed 3.5.10 again and it works just perfect.



Operating system

xp

When I updated to firefox 3.6.6 it will not start again I just get a blank screen and then it says firefox dont answer. I did also try to install it manualy by downloading the update file but it was the same. Have installed 3.5.10 again and it works just perfect. == Operating system == xp

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.10) Gecko/20100504 Ant.com Toolbar 2.0.1 Firefox/3.5.10 ( .NET CLR 3.5.30729)

More Information

Question owner

There is a firefox.exe running in Task manager but the browser won't start

There is a firefox.exe running in Task manager but the browser won't start

Question owner

Same problem. Win XP May be conflict with plugin, for example I have Broadsoft VoIP installed. And yes the exe is running but no window at all.

Same problem. Win XP May be conflict with plugin, for example I have Broadsoft VoIP installed. And yes the exe is running but no window at all.

Question owner

Firefox 3.6.6 freezes on my Vista machine about once a day. If I catch it quick enough to go to task manager and end the non-responding Firefox, I can restart it. If I wait, the machine locks up requiring a hard shutdown.

I too, suspect it is an addon extension problem.

Firefox 3.6.6 freezes on my Vista machine about once a day. If I catch it quick enough to go to task manager and end the non-responding Firefox, I can restart it. If I wait, the machine locks up requiring a hard shutdown. I too, suspect it is an addon extension problem.

Question owner

Same problem here. Or similar, at least. I don't get any output from firefox. No window, no messages.

I run Ubuntu 10.04, "firefox" and "firefox-bin" show up in the process list but they are slleping on "do_wait" and "poll_schedule_timeout", respectively.

I haven't found any useful log file info...

Same problem here. Or similar, at least. I don't get any output from firefox. No window, no messages. I run Ubuntu 10.04, "firefox" and "firefox-bin" show up in the process list but they are slleping on "do_wait" and "poll_schedule_timeout", respectively. I haven't found any useful log file info...

Question owner

By the way, I have lost Firefox in 3 machines with Xp I use (My notebook, Desktop office and Desktop home)

By the way, I have lost Firefox in 3 machines with Xp I use (My notebook, Desktop office and Desktop home)

Question owner

Running Windows Seven. Once Updated to 3.6.6 it will not connect to the internet. Neither will Googel Chrome nor IE. Once uninstalled and 3.6.3 re-installed all browsers work fine and internet connection works properly. Ran tests on my wireless adapter it says sytem conflict when 3.6.6 installed and functioning properly with 3.6.3 installed. Strange.

Running Windows Seven. Once Updated to 3.6.6 it will not connect to the internet. Neither will Googel Chrome nor IE. Once uninstalled and 3.6.3 re-installed all browsers work fine and internet connection works properly. Ran tests on my wireless adapter it says sytem conflict when 3.6.6 installed and functioning properly with 3.6.3 installed. Strange.

Question owner

My firefox wont update to the new version. Runing windows 7 64 bit. Tried it in safemode and under a new profile but still no joy.

Seeing as some of you have problems I dont think I will bother with this update.

My firefox wont update to the new version. Runing windows 7 64 bit. Tried it in safemode and under a new profile but still no joy. Seeing as some of you have problems I dont think I will bother with this update.

Question owner

If I create and use a new profile, FF starts fine. So my old profile seems incompatible with the update. (Safe mode makes no difference, no output in the terminal either)

Is there a way to transfer all the stored password from my old profile to a new one? Ideas, anyone?

If I create and use a new profile, FF starts fine. So my old profile seems incompatible with the update. (Safe mode makes no difference, no output in the terminal either) Is there a way to transfer all the stored password from my old profile to a new one? Ideas, anyone?

Question owner

I had the same problem, Fix.

I had the same problem, [http://bloggis.se/atte/106185 Fix].

Question owner

Yes, it worked!

Thanks for the fix!

Yes, it worked! Thanks for the fix!

Question owner

Worked for me as well! On Kubuntu 10.04

Worked for me as well! On Kubuntu 10.04

Question owner

What does "moving away the file" mean? Move it where?

What does "moving away the file" mean? Move it where?

Question owner

move it anywhere

move it anywhere

Question owner

I'm running Vista and I am having the same problem. I have gone back to the previous version and everything is running fine.

I'm running Vista and I am having the same problem. I have gone back to the previous version and everything is running fine.

Question owner

Instead of moving the file, I went back to the previous version 3.6.4 since 3.6.6 is buggy and was not ready for launch.

Several of my addons were disabled as they weren't compatible - so best to wait until the bugs get worked out.

Instead of moving the file, I went back to the previous version 3.6.4 since 3.6.6 is buggy and was not ready for launch. Several of my addons were disabled as they weren't compatible - so best to wait until the bugs get worked out.