Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube not displaying

  • 4 replies
  • 0 have this problem
  • 29 views
  • Last reply by zeroknight

more options

For about a week now YouTube doesn't display correctly. No content shows. I can open private browsing and works fine. Also works fine on other browsers just not Firefox.

I'm on an iMac running Firefox version 124.0.2 and I've tried disabling all add-ons but nothing has changed to the browser so shouldn't cause any issues.

Any help?

For about a week now YouTube doesn't display correctly. No content shows. I can open private browsing and works fine. Also works fine on other browsers just not Firefox. I'm on an iMac running Firefox version 124.0.2 and I've tried disabling all add-ons but nothing has changed to the browser so shouldn't cause any issues. Any help?
Attached screenshots

All Replies (4)

more options

Helpful?

more options

Tried all that but the issue persists. I checked Twitter (X) and looks like others are experiencing the same issue.

Helpful?

more options

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

Helpful?

more options

And it still works in private windows? Try turning on HTTPS-Only Mode.

Does it still happen in a new profile? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile. Make sure you stay signed out of your sync account when testing.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.