Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox 119.0 Video Streaming Issues

  • 3 replies
  • 0 have this problem
  • 29 views
  • Last reply by zeroknight

more options

I am running Firefox 119.0 on Linux and am unable to stream video on many sites. I have tested a few sites, and the only site that actually works for streaming video is YouTube. The others either say 'Source Error' or just load forever.

Things I have tried:

  • Accepting cookies (via site exception)
  • Turned off Enhanced Tracking Protection for the site that won't stream video
  • Turned off pop-up blocker
  • Enabled auto-play of video and audio on the site
  • Checked for updates of Firefox (but there are none available)
  • Launched Firefox in Troubleshooting mode with all extensions and customizations disabled, but this makes no difference

At this point, after doing some online research and trying everything I can think of, I'm really out of ideas.

I would appreciate any suggestions or information anybody has.

Thank you

I am running Firefox 119.0 on Linux and am unable to stream video on many sites. I have tested a few sites, and the only site that actually works for streaming video is YouTube. The others either say 'Source Error' or just load forever. Things I have tried: *Accepting cookies (via site exception) *Turned off Enhanced Tracking Protection for the site that won't stream video *Turned off pop-up blocker *Enabled auto-play of video and audio on the site *Checked for updates of Firefox (but there are none available) *Launched Firefox in Troubleshooting mode with all extensions and customizations disabled, but this makes no difference At this point, after doing some online research and trying everything I can think of, I'm really out of ideas. I would appreciate any suggestions or information anybody has. Thank you

All Replies (3)

more options

Show us something... Post screenshot and links for us to see and try to replicate the issue. What OS? What Desktop? X11 or Wayland? Did you try with Firefox in Troubleshoot Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#search

What video card and driver? What ffmpegs are you on? I'm on a rolling release, but here are my ffmpegs. see screenshot The list is a wee bit long on this laptop, but see what you have.

Helpful?

more options

You can also try downloading Firefox from Mozilla. Download, unzip, and run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

Helpful?

more options

Version 119 is currently unsupported, try installing the flatpak version then install ffmpeg:

flatpak install org.freedesktop.Platform.ffmpeg-full//23.08

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.