Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

AKC.org website

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by jonzn4SUSE

more options

Firefox is my go to browser, pretty much the only one I use. I have logged into the akc.org webpage 1000s of times. Now, only on your browser (I tested two others), I get a blue button with a padlock image that reads "login to AKCAD," the I get sent to microsoft. I made sure my microsoft account was not hacked and it is not, and I logged out of it. I still keeping getting this; I added the succession of what happens in the attached images. Please figure out what the issue is. Thank you!

Firefox is my go to browser, pretty much the only one I use. I have logged into the akc.org webpage 1000s of times. Now, only on your browser (I tested two others), I get a blue button with a padlock image that reads "login to AKCAD," the I get sent to microsoft. I made sure my microsoft account was not hacked and it is not, and I logged out of it. I still keeping getting this; I added the succession of what happens in the attached images. Please figure out what the issue is. Thank you!
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

As a huge fan of screenshots, I want to thank you for providing the needed info!!!  ;-)) Looks to me like you're mixing personal with business because of the Azure message in your last screenshot. I've seen that when I used my personal hotmail account at work.

Modified by jonzn4SUSE

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.