Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Playing video in browser

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 35 views
  • Last reply by FrIzero

more options

After the last update (October 7th), SOME videos stopped playing for me. They just show an error. On the same YouTube, some video plays normally, and some gives an error. Tried safety mode. Already tried disabling add-ons, checked all settings. I did everything that was in the FAQ. Did not help. Everything works fine in other browsers. And I can't understand the pattern of videos NOT playing.

After the last update (October 7th), SOME videos stopped playing for me. They just show an error. On the same YouTube, some video plays normally, and some gives an error. Tried safety mode. Already tried disabling add-ons, checked all settings. I did everything that was in the FAQ. Did not help. Everything works fine in other browsers. And I can't understand the pattern of videos NOT playing.
Attached screenshots

All Replies (3)

more options

Provide links to the videos for us to try...

Modified by jonzn4SUSE

more options

So the fact of the matter is that I can't figure out which video won't play. On YouTube, the same video did not turn on yesterday, but today without problems. Unless in the VK service there is a 100% error on all shorts (there is one in the screenshot), but the link will be of little use, because registration is required there. But I'll attach it just in case. https://vk.com/feed?w=story-16833467_456239047%2Ffeed

more options

Here, the SD and HD versions of the video definitely do not work, but the VK version works. In the same Chrome everything works. https://itop-gear.ru/1052-grand-tur-the-grand-tour-4-sezon-5-seriya-skandinavskiy-film-specvypusk-iz-skandinavii-a-scandi-flick.html