Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Uncaught Sys.403 error

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 4 views
  • Last reply by TyDraniu

more options

Dear Colleagues,

I hope this message finds you well. We are facing an issue with one of our public site. This site working perfectly fine on all other browsers except firefox. The website loads perfectly but when we click on login or signup Following error we are getting when we try to login .Uncaught Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 403 We have checked all the code and settings from our side but found nothing . 'FYI this site was perfectly fine before version 85 but now we are facing issues with later versions'

Here is the link to our site https://online-antragsmodul.de/OAM/Login.aspx?RetURL=/OAM/default.aspx Your kind support will highly appreciated.

Best Regards, IOM Germany

Dear Colleagues, I hope this message finds you well. We are facing an issue with one of our public site. This site working perfectly fine on all other browsers except firefox. The website loads perfectly but when we click on login or signup Following error we are getting when we try to login .''Uncaught Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 403'' We have checked all the code and settings from our side but found nothing . ''''''FYI this site was perfectly fine before version 85 but now we are facing issues with later versions'''''' Here is the link to our site https://online-antragsmodul.de/OAM/Login.aspx?RetURL=/OAM/default.aspx Your kind support will highly appreciated. Best Regards, IOM Germany

All Replies (3)

more options

Right, something is wrong with that website. While clicking, POST method returns "Access denied" from the server.

Helpful?

more options

thank you for looking into it but this website working perfectly fine on other browsers. Is it possible that the policy applied on the server getting this request as spam and denying the access

Helpful?

more options

Unlikely. If you know it was working in 80s, I'd suggest to use mozregression.

https://mozilla.github.io/mozregression/quickstart.html

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.