Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Can't Access YouTube Website, "Secure Connection Failed: Error code: SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO"

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 15 views
  • Last reply by FredMcD

more options

every once in a while firefox would just not load youtube and I have to switch to something like chrome to get on that site, and today after firefox updated i now just get the "Secure Connection Failed" error message and get told to contact the website owner like lol. and i understand there's an error and the connection is not secure, but like it's youtube... before it updated i cleared the cache and that fixed the problem of it not loading, but now it just goes straight to an error message. i tried troubleshooting a bit and nothing really changed, anyone have any way I can just bypass this?

every once in a while firefox would just not load youtube and I have to switch to something like chrome to get on that site, and today after firefox updated i now just get the "Secure Connection Failed" error message and get told to contact the website owner like lol. and i understand there's an error and the connection is not secure, but like it's youtube... before it updated i cleared the cache and that fixed the problem of it not loading, but now it just goes straight to an error message. i tried troubleshooting a bit and nothing really changed, anyone have any way I can just bypass this?
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.