Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Woocommerce checkout card details input fields not loading on Firefox

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 38 views
  • Last reply by yadontstop

more options

Hi,

I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme.

Today I noticed the credit card input box on the checkout page is missing on the site with the child theme - the input fields aren't loading at all. (see screenshot) The issue only happens on Firefox and Firefox mobile. Everything displays on Chrome and Edge browsers.

I have deactivated all other plugins and checked after each one to see if the problem persists - it does. I have also tried using the Twenty Twnety-one theme to see if that makes a difference - it does not.

The site has previously been working and all boxes / input fields have been displaying properly until today.

If I inspect the element using FF console the document within the iframe is missing. Yet, when I use the console via Chrome or Edge it isn't (as expected becasue it displays on both browsers).

Any ideas as to why this behavour, will be appreciated - thanks.

Regards,


NOTE: I am using; Windows 7 / Android 8.0 FF 96.0.1 Chrome 97.0.4692.71 Edge 97.0.1072.62

Hi, I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme. Today I noticed the credit card input box on the checkout page is missing on the site with the child theme - the input fields aren't loading at all. (see screenshot) The issue only happens on Firefox and Firefox mobile. Everything displays on Chrome and Edge browsers. I have deactivated all other plugins and checked after each one to see if the problem persists - it does. I have also tried using the Twenty Twnety-one theme to see if that makes a difference - it does not. The site has previously been working and all boxes / input fields have been displaying properly until today. If I inspect the element using FF console the document within the iframe is missing. Yet, when I use the console via Chrome or Edge it isn't (as expected becasue it displays on both browsers). Any ideas as to why this behavour, will be appreciated - thanks. Regards, NOTE: I am using; Windows 7 / Android 8.0 FF 96.0.1 Chrome 97.0.4692.71 Edge 97.0.1072.62
Attached screenshots

Chosen solution

I had another play around, it turns out it was an issue with MailPoet email signup slide in forms. Once I disabled them on the checkout page the card details input boxes loaded.

The issue only occurred on Firefox and no other browsers. I can only presume, FF load order is different to every other browser.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

here is the checkout page > https://mnkcase.com/checkout

Helpful?

more options

Chosen Solution

I had another play around, it turns out it was an issue with MailPoet email signup slide in forms. Once I disabled them on the checkout page the card details input boxes loaded.

The issue only occurred on Firefox and no other browsers. I can only presume, FF load order is different to every other browser.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.